Skip to main content
Logoul Comisiei Europene
EURES

Știri

Disclaimer

Articolele sunt menite să ofere utilizatorilor portalului EURES informații despre subiecte și tendințe actuale și să stimuleze discuțiile și dezbaterile. Conținutul acestora nu reflectă neapărat punctul de vedere al Autorității Europene a Muncii (ELA) sau al Comisiei Europene. În plus, EURES și ELA nu aprobă site-urile web ale terților menționate mai sus.

Filtrează după

Știri (330)

RSS
Se afișează rezultatele de la 1 la 10
  • Știre

Ce face UE pentru a sprijini persoanele cu handicap

La 3 decembrie lumea sărbătorește Ziua internațională a persoanelor cu handicap. Aflați ce face UE pentru a se asigura că persoanele cu handicap din Europa au acces egal la școli, locuri de muncă, infrastructuri, produse și servicii.

  • Știre

Dați dovadă de tact când dați angajaților feedback negativ

Feedbackul negativ nu este ușor de dat, dar este un aspect important în gestionarea angajaților și poate chiar întări relația dacă se face cum trebuie. Citiți în continuare pentru a afla cum puteți realiza acest lucru.

  • Știre

Aceste competențe digitale vă pot îmbunătăți angajabilitatea

Trăim într-o eră în care competențele digitale au devenit esențiale. Pentru cei care urmează să înceapă un parcurs profesional, am pregătit o listă cu câteva dintre competențele digitale cele mai căutate în prezent pe piața muncii.

  • Știre

Cum să recrutați stagiari pentru firma dumneavoastră

Sunteți un angajator care cunoaște beneficiile stagiilor de practică și ați pregătit un program interesant de stagiu. Dar acum urmează partea cea mai grea – să găsiți candidații potriviți. Din fericire, am pregătit câteva sfaturi pentru recrutarea stagiarilor.

  • Știre

Fugiți din calea războiului din Ucraina? Inițiativa-pilot privind rezerva de talente la nivelul UE vă poate ajuta să găsiți un loc de muncă în UE

Inițiativa-pilot privind rezerva de talente la nivelul UE este un instrument online pentru căutarea unui loc de muncă pus la dispoziția persoanelor care fug din calea războiului din Ucraina. Dacă beneficiați de protecție temporară într-un stat membru, puteți utiliza acest instrument pentru a accesa peste 3 milioane de locuri de muncă vacante și 4 000 de potențiali angajatori în UE.

  • Știre

Prin ce se distinge un excelent manager de nivel mediu?

Managerii de nivel mediu lucrează în centrul întreprinderii, acționând ca o punte între angajați și conducerea superioară. Aici vă dezvăluim câteva dintre principalele competențe și calități prin care se distinge un excelent manager de nivel mediu.

  • Știre

Cum să găsiți un loc de muncă sezonier

Munca sezonieră este o metodă foarte bună de a câștiga un ban în plus. Mulți studenți și tineri își găsesc ceva de lucru în vacanța de iarnă pentru a-și finanța studiile sau a-și mai rotunji venitul. Iată câteva sfaturi care vă ajută să găsiți următorul loc de muncă sezonier.