Skip to main content
Logoul Comisiei Europene
EURES

Știri

Disclaimer

Articolele sunt menite să ofere utilizatorilor portalului EURES informații despre subiecte și tendințe actuale și să stimuleze discuțiile și dezbaterile. Conținutul acestora nu reflectă neapărat punctul de vedere al Autorității Europene a Muncii (ELA) sau al Comisiei Europene. În plus, EURES și ELA nu aprobă site-urile web ale terților menționate mai sus.

Filtrează după

Știri (349)

RSS
Se afișează rezultatele de la 1 la 10
  • Știre

Cinci semne sigure că sunteți pregătit pentru promovare

Doriți să urcați pe scara corporativă și să avansați în carieră? Recunoașterea semnelor care arată că sunteți pregătit pentru promovare vă poate ajuta să vă poziționați pe drumul spre succes și să profitați de noi oportunități în cadrul companiei dumneavoastră.

  • Știre

Cum să rămâneți productivi când călătoriți în interes de serviciu

Cu toții ne-am confruntat cu această problemă: plecăm într-o călătorie de afaceri pentru câteva zile, iar la întoarcere ne așteaptă o căsuță de e-mail plină de mesaje necitite și de sarcini în așteptare. Iată câteva sfaturi pentru a rămâne productivi atunci când călătoriți în interes de serviciu.

  • Știre

Cinci locuri de muncă populare pe timpul verii, atunci și acum

Locurile de muncă sezoniere sunt o modalitate bună de a dobândi experiență, de a câștiga bani și de a călători, fiind astfel perfecte pentru tineri. Citiți mai departe pentru a descoperi cum s-a schimbat munca sezonieră față de acum 10 ani.

  • Știre

Cum putem folosi tehnologia fără să ne distragă atenția?

Nu vă puteți concentra și simțiți nevoia de a verifica telefonul când lucrați sau studiați? Cu toții cunoaștem sentimentul ăsta. Dar cum să facem să nu ne mai distragă atenția și ce efect are tehnologia asupra duratei atenției noastre?

  • Știre

Îmbinați munca cu studiile? Aflați cum să fiți eficienți

Îmbinarea muncii cu studiile este o idee bună de a câștiga experiență și bani în plus ca să vă întrețineți singuri. Este posibil însă ca unora să le fie teamă la început. Urmați aceste sfaturi simple menite să vă ajute să fiți eficienți în muncă și la studii.