Skip to main content
Logoul Comisiei Europene
EURES
Alăturați-vă pieței de muncă a EURES!

Permiteți unul dintre cei peste 4,824 angajatori înregistrați în EURES să vă găsească prin definirea profilului EURES și prin crearea unui CV online.

Sugestii și sfaturi

Această rubrică se adresează solicitanţilor de locuri de muncă din sectorul universitar şi politehnic şi, în general, persoanelor cu calificări superioare: studenţi şi absolvenţi, profesori şi cercetători. Întrucât anumite sectoare profesionale sunt în căutare de angajaţi în anumite ţări UE, solicitanţii de locuri de muncă înalt calificaţi au şanse reale de a găsi un loc de muncă în străinătate.

Dacă intenţionaţi să începeţi o carieră profesională, să vă găsiţi un nou loc de muncă sau să beneficiaţi de o ofertă de formare profesională într-o altă ţară din Spaţiul Economic European (SEE) şi/sau Elveţia, vă rugăm să consultaţi rubricile de mai jos şi linkurile conexe.

EURES Targeted Mobility Schemes

Găsiți cu greu un loc de muncă sau o oportunitate de formae în țara dumneavoastră?
Întâmpinați multe piedici încercând să lucrați în străinătate și nu știți cum să le depășiți?

Europass

Europass este un set de instrumente și informații online gratuite care vă ajută să gestionați fiecare pas din procesul de învățare și dezvoltare.

Cele mai recente știri EURES pentru solicitanții de locuri de muncă

  • Știre

Îmbinați munca cu studiile? Aflați cum să fiți eficienți

Îmbinarea muncii cu studiile este o idee bună de a câștiga experiență și bani în plus ca să vă întrețineți singuri. Este posibil însă ca unora să le fie teamă la început. Urmați aceste sfaturi simple menite să vă ajute să fiți eficienți în muncă și la studii.

Evenimente viitoare

  • Zile de informare

Recognition for Germany

  • Doar online
În legătură cu
Skills & CareersJobseekersLiving & Working