Skip to main content
Logoul Comisiei Europene
EURES

Știri

Disclaimer

Articolele sunt menite să ofere utilizatorilor portalului EURES informații despre subiecte și tendințe actuale și să stimuleze discuțiile și dezbaterile. Conținutul acestora nu reflectă neapărat punctul de vedere al Autorității Europene a Muncii (ELA) sau al Comisiei Europene. În plus, EURES și ELA nu aprobă site-urile web ale terților menționate mai sus.

Filtrează după

Știri (339)

RSS
Se afișează rezultatele de la 1 la 10
  • Știre

Zece lucruri pe care trebuie să le facă un îndrumător bun

Pentru a fi un bun îndrumător la locul de muncă, nu este suficient să fiți bun doar în munca dumneavoastră Aici, la EURES, am pregătit câteva sfaturi pentru a vă ajuta să creați o relație fructuoasă cu stagiarul dumneavoastră.

  • Știre

Generațiile Y și Z la locul de muncă: asemănări și diferențe

Generațiile Y și Z reprezintă mare parte a forței de muncă europene, fiecare grup având competențe și caracteristici unice. Aflați mai multe despre viziunea lor asupra muncii, ca să puteți recruta, păstra și gestiona mai bine angajații din aceste două categorii demografice.

  • Știre

Cinci meserii care se caută în 2023

Mulți cred că pentru a obține un loc de muncă bun și bine plătit au nevoie de diplomă universitară, dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat. În această lume în schimbare și în dezvoltare, angajatorii apreciază competențele practice și profesionale. Iată cinci meserii care se caută în 2023.

  • Știre

Cum să solicitați angajatorului o mărire de salariu

Mulți angajați nu îndrăznesc să-i solicite șefului o mărire de salariu. Cu toate acestea, dacă ați făcut mai mult decât este prevăzut în fișa postului, ați avut rezultate bune în mod constant sau v-ați asumat sarcini care nu se reflectă în salariu, este corect să fiți recompensat pentru munca depusă.

  • Știre

Sunteți în căutarea unui loc de muncă? TUI Musement oferă sfaturi

În cadrul unei noi serii, discutăm cu angajatorii europeni pentru a afla care sunt cele mai bune sfaturi pe care le dau aceștia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. În acest articol, vorbim cu Joëlle Sabiti de la compania de turism TUI Musement.

  • Știre

Cum vă poate lansa cariera un stagiu în străinătate?

Sunteți proaspăt absolvent și vă întrebați cum să treceți de la viața de student la viața profesională? Aici, la EURES, credem că cel mai bine este să faceți un stagiu în străinătate. Citiți articolul de mai jos pentru a afla cum vă poate ajuta un stagiu să vă lansați în carieră.