Skip to main content
EURES
Alăturați-vă pieței de muncă a EURES!

Găsiți candidatul potrivit printre cele peste 1 milion CV-uri disponibile prin intermediul EURES și deveniți vizibil pe piață creându-vă propriul profil EURES de angajator.

Mug, Watch, and Planner Book on Brown Wooden Surface

Sugestii și sfaturi

Găsirea de lucrători dintr-o altă ţară europeană poate fi o misiune dificilă dacă nu aţi mai făcut acest lucru până acum. Cum începeţi? Ce trebuie să aveţi în vedere? Cine vă poate oferi ajutor şi sprijin?

EURES Targeted Mobility Schemes banner for Employers

EURES Targeted Mobility Schemes

Doriți să recrutați oameni cu un anumit profil, dar întâmpinați greutăți în găsirea lor în propria țară? Credeți că o echipă europeană multiculturală poate fi un atu important pentru afacerea dumneavoastră?

Cele mai recente știri EURES pentru angajatori

Enhance your team’s productivity with shared tools
  • Știre

Îmbunătățiți productivitatea echipei dumneavoastră cu instrumente partajate

În ritmul accelerat de astăzi, mediul de lucru digital, munca la distanță și colaborarea transfrontalieră au devenit norma. Citiți mai departe pentru a afla ce soluție excelentă pot oferi instrumentele partajate pentru ca echipa dumneavoastră să-și mărească productivitatea și să-și eficientizeze sarcinile.

Strategies for successfully managing a hybrid team
  • Știre

Strategii pentru gestionarea cu succes a unei echipe hibride

Deoarece munca de la distanță devine din ce în ce mai răspândită, gestionarea unei echipe hibride (împărțită între munca de acasă și cea la birou) este, în prezent, o competență non-tehnică esențială care trebuie stăpânită. Vă prezentăm patru strategii de gestionare cu succes a unei echipe hibride.

Evenimente viitoare