Skip to main content
Logoul Comisiei Europene
EURES
Alăturați-vă pieței de muncă a EURES!

Găsiți candidatul potrivit printre cele peste 1 milion CV-uri disponibile prin intermediul EURES și deveniți vizibil pe piață creându-vă propriul profil EURES de angajator.

Sugestii și sfaturi

Găsirea de lucrători dintr-o altă ţară europeană poate fi o misiune dificilă dacă nu aţi mai făcut acest lucru până acum. Cum începeţi? Ce trebuie să aveţi în vedere? Cine vă poate oferi ajutor şi sprijin?

EURES Targeted Mobility Schemes

Doriți să recrutați oameni cu un anumit profil, dar întâmpinați greutăți în găsirea lor în propria țară? Credeți că o echipă europeană multiculturală poate fi un atu important pentru afacerea dumneavoastră?

Cele mai recente știri EURES pentru angajatori

  • Știre

Ce face UE pentru a sprijini persoanele cu handicap

La 3 decembrie lumea sărbătorește Ziua internațională a persoanelor cu handicap. Aflați ce face UE pentru a se asigura că persoanele cu handicap din Europa au acces egal la școli, locuri de muncă, infrastructuri, produse și servicii.

  • Știre

Dați dovadă de tact când dați angajaților feedback negativ

Feedbackul negativ nu este ușor de dat, dar este un aspect important în gestionarea angajaților și poate chiar întări relația dacă se face cum trebuie. Citiți în continuare pentru a afla cum puteți realiza acest lucru.

Evenimente viitoare

  • Zile de informare

Work in Norway

  • Doar online
În legătură cu
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working
  • Expoziții

Finland Works

  • Doar online
În legătură cu
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working