Skip to main content
Az Európai Bizottság logója
EURES

Hír

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.

Szűrési feltételek

Hír (339)

RSS
Megjelenített eredmények: 1–10.
  • Sajtócikk

Tíz tipp ahhoz, hogyan váljon jó mentorrá

Ahhoz, hogy valaki jó munkahelyi mentor lehessen, nem elég, ha jól teljesít a munkában. Az EURES munkatársai összeállítottak néhány tippet, amelyek segítségével eredményes kapcsolatot alakíthat ki mentorált kollégájával.

  • Sajtócikk

Az Y és a Z generáció tagjai a munkahelyen: hasonlóságok és különbségek

Az Y és a Z generáció tagjai alkotják az európai munkaerő nagy részét, és mindkét csoport egyedi készségekkel és jellemzőkkel rendelkezik. Tudjon meg többet a munkához való hozzáállásukról, hogy sikeres legyen az ebbe a két demográfiai csoportba tartozó munkavállalók toborzása, megtartása és irányítása terén.

  • Sajtócikk

Öt keresett, szakképesítést igénylő munka 2023-ban

Sokan gondolják úgy, hogy egy jól fizetett, jó álláshoz egyetemi diplomára van szükség, de ez nem mindig van így. A mai, változó és fejlődő világban a munkaadók nagyra értékelik a gyakorlati, szakmai készségeket. Íme öt olyan, szakképesítést igénylő munka, amelyre 2023-ban jelentős kereslet mutatkozik.

  • Sajtócikk

Hogyan kérjen munkáltatójától fizetésemelést?

Sok munkavállaló számára kínos, ha főnökétől fizetésemelést kell kérnie. Ha azonban túlteljesíti feladatait, következetesen jó teljesítmény nyújt, illetve olyan feladatokat vállal, amelyek túlmutatnak fizetési fokozatán, joggal várhatja el, hogy munkájáért megfizessék.

  • Sajtócikk

Hogyan segítheti a külföldi szakmai gyakorlat karrierje beindítását

Ön friss diplomás, akinek nehézséget okoz a hallgatói létből a szakmai munka világába történő átmenet? Az EURES-nél úgy véljük, hogy ennek legjobb módja, ha külföldön tölti szakmai gyakorlatát. Olvassa el cikkünket, hogy megtudja, hogyan segíthet egy külföldi szakmai gyakorlat a karrierje beindításában.