Skip to main content
EURES
Csatlakozzon az EURES álláspiacához!

Hozza létre munkaadói EURES-profilját, hogy megtalálhassa a megfelelő jelöltet az EURES-en található több mint 1 millió önéletrajz között, és láthatóvá váljon a piacon!

Mug, Watch, and Planner Book on Brown Wooden Surface

Javaslatok és tippek

Ha korábban még nem próbálta, nehéz lehet munkavállalókat találni más európai országokból. Hogyan induljon el? Mit kell mérlegelnie? Ki tud ebben segítséget, támogatást nyújtani?

EURES Targeted Mobility Schemes banner for Employers

EURES Targeted Mobility Schemes

Saját országában nehezen talál az ön számára megfelelő profillal rendelkező munkaerőt? Ön szerint egy multikulturális hátterű európai csapat lényeges előnyt biztosíthat az Ön vállalkozása számára?

A legfrissebb EURES-hírek munkáltatóknak

Enhance your team’s productivity with shared tools
  • Sajtócikk

Fokozza csapata termelékenységét megosztott eszközök használatával

A jelenlegi, gyorsan változó digitális munkakörnyezetben a távoli helyről történő munkavégzés és a határokon átnyúló együttműködés bevett gyakorlattá vált. Tovább olvasva megtudhatja, hogyan kínálhatnak a megosztott eszközök nagyszerű megoldást csapata számára termelékenységük fokozásához és feladataik észszerűsítéséhez.

Strategies for successfully managing a hybrid team
  • Sajtócikk

Stratégiák a hibrid csapatok sikeres irányításához

Mivel a távoli helyről történő munkavégzés egyre népszerűbbé válik, egy hibrid csapat (amely részben otthonról, részben az irodában dolgozik) irányítása mára alapvető humán készséggé vált. Íme négy stratégia a hibrid csapatok sikeres irányításához.

Közelgő rendezvények

  • Tájékoztató napok

Career Day - Bari

  • Bari, Italy
Kapcsolódóan
Skills & CareersJobseekers