Skip to main content
Az Európai Bizottság logója
EURES
Csatlakozzon az EURES álláspiacához!

Hozza létre munkaadói EURES-profilját, hogy megtalálhassa a megfelelő jelöltet az EURES-en található több mint 1 millió önéletrajz között, és láthatóvá váljon a piacon!

Javaslatok és tippek

Ha korábban még nem próbálta, nehéz lehet munkavállalókat találni más európai országokból. Hogyan induljon el? Mit kell mérlegelnie? Ki tud ebben segítséget, támogatást nyújtani?

EURES Targeted Mobility Schemes

Saját országában nehezen talál az ön számára megfelelő profillal rendelkező munkaerőt? Ön szerint egy multikulturális hátterű európai csapat lényeges előnyt biztosíthat az Ön vállalkozása számára?

A legfrissebb EURES-hírek munkáltatóknak

  • Sajtócikk

Hogyan maradjunk produktívak szakmai utazás során

Mindannyian találkoztunk már ezzel a problémával – néhány napra elutazunk egy szakmai útra, de hazatérve egy olvasatlan e-mailekkel és függőben lévő feladatokkal teli postaláda fogad minket. Íme néhány tipp, hogyan maradhat produktív akkor is, amikor szakmai úton van.

  • Sajtócikk

Öt népszerű nyári munka, akkor és most

Az idénymunkák jó lehetőséget nyújtanak a tapasztalatszerzésre, a pénzkeresésre és az utazásra, így tökéletesen megfelelnek a fiatalok számára. Olvassa el, hogyan változott az idénymunka a 10 évvel ezelőttihez képest.

  • Sajtócikk

Miért érdemes virtuális értékelő napokat beépíteni a munkaerőfelvételi folyamatba?

Az értékelő napok keretében a pályázók sok olyan készséget mutathatnak be, amelyeket a hagyományos interjúk nem tesznek lehetővé. A személyes jelenlétet kívánó rendezvényekkel kapcsolatban azonban adódnak olyan nehézségek, amelyek virtuális értékelő napok rendezésével elkerülhetők. A virtuális értékelő napoknak számos előnyük van.

Közelgő rendezvények

  • Tájékoztató napok

Work in Lapland

  • Csak az interneten
Kapcsolódóan
European Job DaysSkills & CareersJobseekersEmployersLiving & Working