Skip to main content
Euroopan komission logo
EURES

Uutiset

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.

Rajaimet

Uutiset (330)

RSS
Näytetään tulokset 1 – 10
  • Uutisartikkeli

Miten EU tukee vammaisia henkilöitä?

Kansainvälistä vammaisten päivää vietetään 3. joulukuuta. Lue mitä EU tekee varmistaakseen, että vammaisilla henkilöillä on Euroopassa yhtäläiset mahdollisuudet kouluun, työelämään, infrastruktuuriin, tuotteisiin ja palveluihin.

  • Uutisartikkeli

Kielteistä palautetta fiksusti

Kielteisen palautteen antaminen voi olla vaikeaa, mutta se on tärkeä osa työntekijöiden johtamista. Se voi itse asiassa vahvistaa suhdettasi alaisiisi, jos annat palautteen oikealla tavalla. Lue alta vinkit onnistuneeseen palautekeskusteluun.

  • Uutisartikkeli

Tuskailetko määräaikojen kanssa? Näin pysyt tehtäviesi tasalla

Tiukat määräajat ovat työelämän yleinen haaste. Toisaalta silloin, kun määräaika on kaukana tulevaisuudessa, työn vaiheiden hallinta voi olla vaikeampaa. Alla on vinkkejä niin lyhyiden kuin pitkien määräaikojen hallintaan ja stressittömämpään työelämään.

  • Uutisartikkeli

Voisiko työviikko olla tulevaisuudessa nelipäiväinen?

Keskustelu nelipäiväisestä työviikosta on käynnistynyt viime aikoina uudelleen, ja kasvava kiinnostus tukee sen toteutumista tulevaisuudessa. Seuraavassa on syitä sille, miksi työtä tehtäisiin vain neljänä päivänä viikossa.

  • Uutisartikkeli

Harjoittelijan palkkaaminen yritykseesi

Oletko työnantaja, joka on tietoinen harjoittelun eduista, ja hyvä harjoitteluohjelma on jo laadittuna? Mietitkö, miten löytäisit sopivia hakijaehdokkaita? Olemme laatineet muutamia vinkkejä harjoittelijoiden rekrytointiin.

  • Uutisartikkeli

Millainen on hyvä keskijohtaja?

Keskijohto toimii yrityksen keskiössä, siltana työntekijöiden ja ylemmän johdon välillä. Tässä artikkelissa kerromme, mihin keskeisiin taitoihin ja ominaisuuksiin kannattaa kiinnittää huomiota keskijohtajan rekrytoinnissa.

  • Uutisartikkeli

Kausityö haltuun

Kausityön tekeminen on mainio tapa kartuttaa kassaa. Monet opiskelijat ja nuoret tekevät töitä talvilomiensa aikana rahoittaakseen opintojaan tai ansaitakseen lisätuloja. Näillä vinkeillä nappaat seuraavan kausityöpaikkasi.