Skip to main content
Euroopan komission logo
EURES
Liity EURES-työmarkkinoille!

Löydä sopiva ehdokas yli 1 miljoona CV ansioluetteloista EURESissa ja hanki näkyvyyttä työmarkkinoilla laatimalla oma työnantajan EURES-profiilisi.

Vinkkejä

Työntekijöiden löytäminen toisesta Euroopan maasta voi olla ensimmäisellä kerralla vaikeaa. Miten pitäisi aloittaa? Mitä asioita on otettava huomioon? Mistä saa apua ja tukea?

EURES Targeted Mobility Schemes

Etsitkö työntekijöitä, joilla on tietynlainen profiili, mutta heitä on vaikea löytää asuinmaastasi? Uskotko, että monikulttuurinen eurooppalainen henkilöstö voisi antaa yrityksellesi etulyöntiaseman toiminta-alallasi?

Tuoreimmat EURES uusimmat uutiset työnantajille

  • Uutisartikkeli

Miten EU tukee vammaisia henkilöitä?

Kansainvälistä vammaisten päivää vietetään 3. joulukuuta. Lue mitä EU tekee varmistaakseen, että vammaisilla henkilöillä on Euroopassa yhtäläiset mahdollisuudet kouluun, työelämään, infrastruktuuriin, tuotteisiin ja palveluihin.

  • Uutisartikkeli

Kielteistä palautetta fiksusti

Kielteisen palautteen antaminen voi olla vaikeaa, mutta se on tärkeä osa työntekijöiden johtamista. Se voi itse asiassa vahvistaa suhdettasi alaisiisi, jos annat palautteen oikealla tavalla. Lue alta vinkit onnistuneeseen palautekeskusteluun.

  • Uutisartikkeli

Tuskailetko määräaikojen kanssa? Näin pysyt tehtäviesi tasalla

Tiukat määräajat ovat työelämän yleinen haaste. Toisaalta silloin, kun määräaika on kaukana tulevaisuudessa, työn vaiheiden hallinta voi olla vaikeampaa. Alla on vinkkejä niin lyhyiden kuin pitkien määräaikojen hallintaan ja stressittömämpään työelämään.

Tulevia tapahtumia

  • Näyttelyt

Finland Works

  • Vain verkossa
Liittyvät
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working
  • Infopäivät

Sardinian Job Days

Liittyvät
JobseekersEmployersLiving & Working