Skip to main content
Euroopan komission logo
EURES
Liity EURES-työmarkkinoille!

Löydä sopiva ehdokas yli 1 miljoona CV ansioluetteloista EURESissa ja hanki näkyvyyttä työmarkkinoilla laatimalla oma työnantajan EURES-profiilisi.

Vinkkejä

Työntekijöiden löytäminen toisesta Euroopan maasta voi olla ensimmäisellä kerralla vaikeaa. Miten pitäisi aloittaa? Mitä asioita on otettava huomioon? Mistä saa apua ja tukea?

EURES Targeted Mobility Schemes

Etsitkö työntekijöitä, joilla on tietynlainen profiili, mutta heitä on vaikea löytää asuinmaastasi? Uskotko, että monikulttuurinen eurooppalainen henkilöstö voisi antaa yrityksellesi etulyöntiaseman toiminta-alallasi?

Tuoreimmat EURES uusimmat uutiset työnantajille

  • Uutisartikkeli

Miten pysyä tuottavana työmatkoilla?

Tämä on tuttua kaikille – jo muutaman päivän työmatkan jälkeen sähköpostilaatikko on pullollaan lukemattomia sähköposteja ja odottavia tehtäviä. Alla onkin avuksesi muutamia vinkkejä, joiden avulla pysyt tuottavana myös työmatkoilla.

  • Uutisartikkeli

Viisi suosittua kesätyötä ennen ja nyt

Kausityöt ovat hyvä tapa hankkia kokemusta, ansaita rahaa ja matkustaa, joten ne sopivat erinomaisesti nuorille. Lue lisää siitä, miten kausityö on muuttunut 10 vuodessa.

  • Uutisartikkeli

Miksi työhönotossa kannattaa käyttää virtuaalista arviointipäivää?

Arviointipäivän kuluessa työnhakijoista voi ilmetä monia sellaisia taitoja, jotka eivät tule esiin perinteisessä haastattelussa. Lähitapaamisiin voi kuitenkin liittyä ongelmia, joilta vältytään virtuaalisessa arvioinnissa. Virtuaalisissa arviointipäivissä onkin monia etuja.

Tulevia tapahtumia

  • Infopäivät

Work in Lapland

  • Vain verkossa
Liittyvät
European Job DaysSkills & CareersJobseekersEmployersLiving & Working