Skip to main content
Logotip Evropske komisije
EURES

Novice

Izjava o omejitvi odgovornosti

Članki so namenjeni zagotavljanju informacij uporabnikom portala EURES o aktualnih temah in trendih ter spodbujanju razprav in debat. Njihova vsebina ne odraža nujno stališča Evropskega urada za delo (ELA) ali Evropske komisije. Poleg tega EURES in ELA ne podpirata zgoraj omenjenih spletnih mest tretjih oseb.

Filtriraj po

Novice (330)

RSS
Prikazani rezultati 1 do 10
  • Novice

Kako si EU prizadeva, da bi podprla invalide?

3. decembra obeležujemo mednarodni dan invalidov. Seznanite se, kako si EU prizadeva, da bi invalidom v Evropi zagotovili enak dostop do šol, zaposlitve, infrastrukture, izdelkov in storitev.

  • Novice

Kako zaposlenim premišljeno posredovati negativne pripombe

Čeprav je morda negativne povratne informacije težko podati, je to pomemben del postopka vodenja zaposlenih, saj lahko dejansko vzpostavite trdnejši odnos, če jih pravilno posredujete. Preberite si, kako lahko to dosežete.

  • Novice

Kako zaposliti pripravnike v svojem podjetju

Ste delodajalec, ki se zaveda prednosti pripravništva in ste zato pripravili dober program pripravništva. A zdaj prihaja še najtežji del – iskanje pravih kandidatov. Na srečo smo pripravili nekaj nasvetov o zaposlovanju pripravnikov.

  • Novice

Kaj odlikuje dobrega srednjega vodstvenega delavca?

Srednji vodstveni delavci so srčika podjetja ter delujejo kot most med zaposlenimi in višjim vodstvom. Z vami delimo nekaj ključnih znanj in spretnosti ter lastnosti, ki odlikujejo dobrega srednjega vodstvenega delavca.

  • Novice

Kako dobiti sezonsko delo

Sezonske zaposlitve so odlična priložnosti za dodaten zaslužek. Številni študenti in mladi se med zimskimi počitnicami zaposlijo, da si lahko financirajo študij ali zaslužijo nekaj dodatnega denarja. Ponujamo vam nekaj nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri iskanju naslednje sezonske zaposlitve.