Skip to main content
Logotip Evropske komisije
EURES
Vključite se na Euresov trg dela!

Če boste na Euresovem portalu ustvarili svoj profil in objavili življenjepis, vas lahko najde eden od več kot 4.000 delodajalcev, registriranih na tem portalu.

Namigi in nasveti

Če ste na začetku svoje poklicne poti, iščete zaposlitev ali se želite usposabljati v drugi državi Evropskega gospodarskega prostora (EGP) in/ali Švici, si oglejte spodnje napotke in povezave.

EURES Targeted Mobility Schemes

Ali je v vaši državi težko najti zaposlitev ali možnosti za usposabljanje?
Ali se srečujete s številnimi ovirami pri iskanju dela v tujini in ne veste, kako jih premagati?

Europass

Europass je sklop brezplačnih spletnih orodij in informacij, ki vas usmerjajo na vsakem koraku vaše poti do znanja in osebnega razvoja.

Najnovejše novice EURES za iskalce zaposlitve

  • Novice

Zelena delovna mesta, po katerih je v letu 2023 največje povpraševanje

Na začetku poklicne poti si mnogi želimo, da bi bil učinek našega dela čimbolj pozitiven. Podnebne spremembe so eden največjih izzivov na svetu, zato je v okoljskem sektorju na voljo veliko delovnih mest, na katerih je mogoče doseči velik učinek. V tem članku so obravnavana „zelena“ delovna mesta, po katerih je povpraševanje največje.

  • Novice

Pet zanesljivih pokazateljev, da ste primerni za napredovanje

Se želite povzpeti po hierarhični lestvici in napredovati na svoji poklicni poti? Če boste prepoznali pokazatelje, da ste primerni za napredovanje, boste lažje uresničili ta cilj in izkoristili nove priložnosti v svojem podjetju.

  • Novice

Pet priljubljenih poletnih zaposlitev nekoč in danes

Sezonske zaposlitve so dober način za pridobivanje izkušenj, zaslužek in potovanja, zato so popolnoma primerne za mlade. V nadaljevanju lahko preberete, kako se je sezonsko delo spremenilo v primerjavi s stanjem pred desetimi leti.

Prihodnji dogodki

  • Informativni dnevi

Work in Lapland

  • Samo na spletu
Navezujoč se
European Job DaysSkills & CareersJobseekersEmployersLiving & Working