Skip to main content
Logotip Evropske komisije
EURES
Vključite se na Euresov trg dela!

Če boste na Euresovem portalu ustvarili svoj profil kot delodajalec, lahko v več kot 1 milijon življenjepisi, ki so na voljo na tem portalu, poiščete ustreznega kandidata in si zagotovite svojo vidnost na trgu dela.

Namigi in nasveti

Iskanje delavcev iz druge evropske države je lahko težka naloga, če tega še niste storili. Kako začeti? Kaj je treba upoštevati? Pri kom je mogoče poiskati pomoč in podporo?

EURES Targeted Mobility Schemes

Želite zaposliti delavce s posebnim profilom, ki jih težko najdete v svoji državi? Ali menite, da lahko večkulturna evropska skupina sodelavcev vašemu podjetju doprinese dodano vrednost?

Zadnje novice EURES za delodajalce

  • Novice

Kako ostati produktiven na službenem potovanju

Vsi smo se že srečali s to težavo – za nekaj dni se odpravimo na službeno potovanje, po vrnitvi pa nas pričaka nabiralnik, poln neprebranih elektronskih sporočil in nerešenih nalog. Tukaj je nekaj nasvetov, kako ostati produktiven tudi na službenem potovanju.

  • Novice

Pet priljubljenih poletnih zaposlitev nekoč in danes

Sezonske zaposlitve so dober način za pridobivanje izkušenj, zaslužek in potovanja, zato so popolnoma primerne za mlade. V nadaljevanju lahko preberete, kako se je sezonsko delo spremenilo v primerjavi s stanjem pred desetimi leti.

  • Novice

Zakaj pri zaposlovanju uporabiti virtualne ocenjevalne dneve?

Ocenjevalni dnevi iskalcem zaposlitve omogočajo, da predstavijo številna svoja znanja in spretnosti, ki jih na tradicionalnem razgovoru za zaposlitev sicer ne bi mogli. Pri slednjem lahko pogosto pride do zapletov, katerim se lahko na virtualnih ocenjevalnih dnevih izognemo. Virtualni ocenjevalni dnevi imajo dejansko številne prednosti.

Prihodnji dogodki