Skip to main content
Euroopan komission logo
EURES

Uutiset

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.

Rajaimet

Uutiset (339)

RSS
Näytetään tulokset 1 – 10
  • Uutisartikkeli

Hyvän mentorin kymmenen kohdan muistilista

Hyvän mentorin on oltava enemmän kuin vain hyvä työssään. EURES-portaalissa on joitakin vinkkejä, jotka auttavat luomaan hyvän suhteen mentoroitavaan.

  • Uutisartikkeli

Milleniaalit ja zetat työpaikalla: eroja ja yhtäläisyyksiä

Milleniaalit ja z-sukupolven edustajat muodostavat suuren osan työvoimasta Euroopassa. Kummallakin ryhmällä on ainutlaatuisia taitoja ja ominaisuuksia. Lue lisää heidän työskentelytavoistaan ja onnistu milleniaalien ja zetojen rekrytoinnissa, johtamisessa ja työpaikkaan sitouttamisessa.

  • Uutisartikkeli

Viisi ammattia, joissa työntekijöille on kysyntää

Monet ajattelevat, että hyvä työpaikka ja korkea ansiotaso edellyttävät korkeakoulututkintoa, mutta se ei aina pidä paikkaansa. Muuttuvassa ja kehittyvässä maailmassa työnantajat arvostavat myös taitoja, joita tarvitaan käytännön ammateissa. Näissä viidessä ammatissa työntekijöille on kysyntää vuonna 2023.

  • Uutisartikkeli

Miten pyytää lisää palkkaa

Monet kokevat palkankorotuksen pyytämisen hankalaksi. Jos kuitenkin osaamisesi ylittää nykyisessä toimessasi vaaditun tason, suoriudut tehtävistäsi jatkuvasti hyvin tai olet ottanut hoitaaksesi toimenkuvaasi vaativampia työtehtäviä, on oikeudenmukaista, että tämä näkyy työstäsi maksettavassa korvauksessa.

  • Uutisartikkeli

Työpaikka haussa? Lue TUI Musementin vinkit työnhakuun

EURESin uudessa artikkelisarjassa haastattelemme eurooppalaisia työnantajia, jotka antavat parhaat neuvonsa työnhakuun. Tässä artikkelissa vinkkinsä kertoo TUI Musement -matkailuyrityksessä työskentelevä Joëlle Sabiti.

  • Uutisartikkeli

Harjoittelu voi olla lähtölaukaus urallesi

Oletko vasta päättänyt opintosi ja pohdit, kuinka siirtyä opiskelusta työelämään? Me EURESilla uskomme, että harjoittelujakso ulkomailla on tähän mitä mainioin ponnahduslauta. Alla kerromme vinkkejä siihen, kuinka saat urasi alkuun.