Skip to main content
Europa-Kommissionens logo
EURES

Nyheder

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.

Filtrer efter

Nyheder (330)

RSS
Viser resultaterne 1 til 10
  • Nyhedsartikel

Hvad gør EU for at støtte personer med handicap?

Den 3. december markeres den internationale dag for personer med handicap overalt i verden. Få alt at vide om, hvad EU gør for at sikre, at personer med handicap i Europa har lige adgang til skoler, beskæftigelse, infrastrukturer, produkter og tjenesteydelser.

  • Nyhedsartikel

Sådan hyrer du praktikanter til din virksomhed

Du er en arbejdsgiver, som er klar over fordelene ved praktik, og du har udarbejdet et godt praktikprogram. Men nu kommer det svære – at finde de rigtige kandidater. Så er det godt, at vi udarbejdet nogle tips til at hyre praktikanter.

  • Nyhedsartikel

Hvad kendetegner en god mellemleder?

Mellemledere udgør hjørnestenen i en virksomhed, idet de fungerer som bindeled mellem medarbejderne og den øverste ledelse. Her får du nogle af de vigtigste færdigheder og egenskaber, du skal være på udkig efter, når du skal ansætte en mellemleder.

  • Nyhedsartikel

Sådan hiver du et sæsonjob i land

Et sæsonjob er en super måde at tjene ekstra på. Mange studerende og unge tager et job i vinterferien for at få penge til studiet eller tjene ekstra. Her er et par tips til, hvordan du skaffer dig dit næste sæsonjob.