Skip to main content
Europa-Kommissionens logo
EURES
Kom på Eures-jobmarkedet!

Find den bedst egnede kandidat blandt i de over 1 million CV'er, der er tilgængelige via Eures, og bliv synlig på markedet, ved at oprette din arbejdsgiverprofil på Eures.

Råd og tips

Det at finde medarbejdere fra et andet europæisk land kan være en vanskelig opgave, hvis man aldrig har prøvet det før. Hvor starter man? Hvad skal man overveje? Hvor kan man få hjælp og støtte?

EURES Targeted Mobility Schemes

Er du interesseret i at rekruttere medarbejdere med en bestemt profil, men har svært ved at finde dem i dit eget land? Tror du, at et multikulturelt europæisk team kan give din virksomhed større kant?

De seneste EURES-nyheder for arbejdsgivere

  • Nyhedsartikel

Sådan kan du være produktiv, mens du er på farten med dit arbejde

Vi har alle oplevet problemet – vi tager på arbejdsrejse i et par dage, og når vi vender tilbage, mødes vi af en indbakke fuld af ulæste e-mails og ventende opgaver. Her er et par tips til, hvordan du stadig kan være produktiv, mens du er på farten med dit arbejde.

  • Nyhedsartikel

Fem populære sommerjobs dengang og nu

Sæsonjobs er en god måde at få erfaring, tjene penge og rejse på, og de er derfor perfekt egnet til unge. Læs videre og find ud af, hvordan sæsonarbejdet har ændret sig sammenlignet med for 10 år siden.

  • Nyhedsartikel

Derfor bør du bruge virtuelle assessmentdage i din ansættelsesproces

En assessmentdag giver dine jobansøgere mulighed for at vise mange færdigheder, som ikke ville fremgå af en traditionel jobsamtale. Der er dog meget besvær forbundet med et fysisk arrangement. Det undgår du helt med en virtuel assessmentdag. Faktisk har virtuelle assessmentdage mange fordele.

Kommende arrangementer