Skip to main content
Лого на Европейската комисия
EURES
Станете част от пазара на труда на EURES!

Намерете подходящия кандидат от над 1 милиона регистрирани в ЕURES автобиографии и се включете в пазара на труда, като си съставите профил на работодател в ЕURES.

Препоръки и съвети

Ако нямате опит, намирането на работна ръка от друга европейска страна може да е трудна задача. Как да започнете? Какво трябва да обмислите? Кой може да ви предложи помощ и подкрепа?

EURES Targeted Mobility Schemes

Търсите служители със специализиран профил и не можете да ги намерите в собствената си страна? Смятате ли, че един мултикултурен европейски екип може да даде важно предимство на вашето предприятие?

Последните новини на EURES за работодатели

  • Новинарска статия

Как да запазите продуктивността си, когато сте в командировка

Всички сме се сблъсквали с този проблем - отиваме в командировка за няколко дни, но след завръщането ни посреща пощенска кутия, пълна с непрочетени имейли и чакащи задачи. Ето няколко съвета, за да запазите продуктивността си, когато сте в командировка.

  • Новинарска статия

Пет популярни летни работни позиции - преди и сега

Сезонната работа е удачен начин да се придобие опит, да се печели и да се пътува, което я прави напълно подходяща за младите хора. Прочетете, за да научите как се е променила сезонната работа през последните 10 години.

  • Новинарска статия

Защо да използвате дни за виртуално оценяване в процеса на наемане на служители

Дните за оценяване позволяват на кандидатите за работа да представят много умения, които традиционните събеседвания не позволяват. Въпреки това има усложнения, свързани с присъствените прояви, но те се избягват при дните за виртуално оценяване. Всъщност дните за виртуално оценяване имат много предимства.

Предстоящи събития

  • Информационни дни

Work in Lapland

  • Само в интернет
Свързани с
European Job DaysSkills & CareersJobseekersEmployersLiving & Working