Skip to main content
Лого на Европейската комисия
EURES
Станете част от пазара на труда на EURES!

Намерете подходящия кандидат от над 1 милиона регистрирани в ЕURES автобиографии и се включете в пазара на труда, като си съставите профил на работодател в ЕURES.

Препоръки и съвети

Ако нямате опит, намирането на работна ръка от друга европейска страна може да е трудна задача. Как да започнете? Какво трябва да обмислите? Кой може да ви предложи помощ и подкрепа?

EURES Targeted Mobility Schemes

Търсите служители със специализиран профил и не можете да ги намерите в собствената си страна? Смятате ли, че един мултикултурен европейски екип може да даде важно предимство на вашето предприятие?

Последните новини на EURES за работодатели

  • Новинарска статия

Действия на ЕС в подкрепа на хората с увреждания

На 3 декември светът отбелязва Международния ден на хората с увреждания. Научете какви са действията на ЕС за гарантиране на равен достъп до училища, заетост, инфраструктура, продукти и услуги, за хората с увреждания в Европа.

  • Новинарска статия

Как деликатно да предаваме отрицателни отзиви на служителите

Предаването на отрицателни отзиви не е лесна задача, но то е важна част от управлението на служителите и всъщност може да укрепи вашите отношения, ако бъде осъществено по правилния начин. Прочетете, за да разберете как можете да постигнете това.

  • Новинарска статия

Затруднявате ли се да изпълнявате задачите си навреме? Научете как никога повече да не пропуснете краен срок

Кратките срокове са общо предизвикателство в сферата на труда. Същевременно проект с дълъг срок може да се окаже също толкова труден за изпълнение. Ето кои са най-добрите начини да спазвате сроковете, както кратките, така и дългите, и да работите без стрес.

Предстоящи събития

  • Информационни дни

Work in Norway

  • Само в интернет
Свързани с
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working