Skip to main content
Logo van de Europese Commissie
EURES
Neem deel aan de EURES-banenmarkt!

Vind de juiste kandidaat binnen de meer dan 1 000 000 cv’s die via EURES beschikbaar zijn en maak uzelf op de markt zichtbaar door uw eigen EURES-werkgeversprofiel aan te maken.

Hints en tips

Het vinden van personeel uit een ander Europees land lijkt misschien een moeilijke taak als u hier nog geen ervaring mee hebt. Waar kunt u het best beginnen? Waar dient u rekening mee te houden? Wie kan u hulp en ondersteuning bieden?

EURES Targeted Mobility Schemes

Bent u op zoek naar mensen met een specifiek profiel die in eigen land moeilijk te vinden zijn? Bent u van mening dat een multicultureel Europees team uw bedrijf een belangrijke voorsprong kan geven?

Laatste EURES nieuws voor werkgevers

  • Nieuwsartikel

Ondersteuning van personen met een handicap in de EU

3 december is de Internationale Dag voor personen met een handicap. Hoe zorgt de EU ervoor dat personen met een handicap in Europa gelijke toegang krijgen tot onderwijs, werk, infrastructuur, producten en diensten? U leest het hieronder.

  • Nieuwsartikel

Negatieve feedback op een voorzichtige manier aan werknemers meedelen

Soms kan het moeilijk zijn om negatieve feedback te delen. Toch is dit een belangrijke taak van elke leidinggevende en het kan uw relatie met uw werknemers zelfs versterken als u het op de juiste manier aanpakt. Lees verder om erachter te komen hoe u dit het beste doet.

  • Nieuwsartikel

Problemen met op tijd leveren? Leer hoe u nooit meer een deadline mist

Krappe deadlines zijn een veel voorkomende uitdaging tijdens het werk. Maar een project met een deadline die ver in de toekomst ligt kan eveneens een grote uitdaging zijn om in te plannen. Wij geven u de beste manieren om met deadlines om te gaan en stressvrij te werken.

Komende evenementen

  • Infodagen

Work in Norway

  • Alleen online
Gerelateerd aan
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working
  • Tentoonstellingen

Finland Works

  • Alleen online
Gerelateerd aan
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working