Skip to main content
EURES
Neem deel aan de EURES-banenmarkt!

Vind de juiste kandidaat binnen de meer dan 1 000 000 cv’s die via EURES beschikbaar zijn en maak uzelf op de markt zichtbaar door uw eigen EURES-werkgeversprofiel aan te maken.

Mug, Watch, and Planner Book on Brown Wooden Surface

Hints en tips

Het vinden van personeel uit een ander Europees land lijkt misschien een moeilijke taak als u hier nog geen ervaring mee hebt. Waar kunt u het best beginnen? Waar dient u rekening mee te houden? Wie kan u hulp en ondersteuning bieden?

EURES Targeted Mobility Schemes banner for Employers

EURES Targeted Mobility Schemes

Bent u op zoek naar mensen met een specifiek profiel die in eigen land moeilijk te vinden zijn? Bent u van mening dat een multicultureel Europees team uw bedrijf een belangrijke voorsprong kan geven?

Laatste EURES nieuws voor werkgevers

Enhance your team’s productivity with shared tools
  • Nieuwsartikel

Verbeter de productiviteit van uw team met gedeelde tools

In de snelle, digitale werkomgeving van vandaag zijn werken op afstand en grensoverschrijdende samenwerking de norm geworden. Lees verder om te ontdekken hoe gedeelde tools een geweldige oplossing kunnen zijn voor uw team om de productiviteit te verhogen en ieders taken te stroomlijnen.

Strategies for successfully managing a hybrid team
  • Nieuwsartikel

Strategieën voor het succesvol aansturen van een hybride team

Nu werken op afstand steeds populairder wordt, is het leiden van een hybride team (dat zowel thuis als op kantoor werkt) een essentiële zachte vaardigheid. We presenteren hier vier manieren om een hybride team doeltreffend aan te sturen.

Komende evenementen