Siirry pääsisältöön
EURES
Uutisartikkeli30. heinäkuuta 2020Euroopan työviranomainen, Työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto

#EU4FairWork – kilpailu työntekijöille ja työnantajille!

Oletko työntekijä vai työnantaja? #EU4FairWork on pimeän työn vastaisen eurooppalaisen foorumin ja Euroopan työviranomaisen (ELA)meneillään oleva kilpailu sosiaalisessa mediassa. Haluamme kuulla tarinasi työnteosta virallisessa työsuhteessa ja siitä, mitä virallinen työsuhde sinulle merkitsee.

#EU4FairWork competition for workers and employers now open!
EURES

Haluatko voittaa upeita palkintoja? Tässä on mahdollisuutesi! Osallistu kilpailuun aikavälillä 10.6.–21.8.

Jos olet palkansaaja, toimita valokuva tai enintään 90 sekunnin videokatkelma, jossa kerrot kokemuksistasi virallisesti sovitusta työstä ja sen eduista lyhyeen kuvaukseen yhdistettynä. Lisää mukaan luovalla tavalla kampanjan iskulause Ansaitse. Ilmoita tulot. Hyödy sekä aihetunniste #EU4FairWork. Voit voittaa tablettitietokoneen, kameran tai jonkin muun palkinnon! Tästä voit osallistua kilpailuun, nähdä palkinnot ja saada vinkkejä siihen, miten kilpailutyösi erottuu muista.

Jos olet työnantaja, toimita joko valokuva tai enintään 90 sekunnin videokatkelma lyhyeen kuvaukseen yhdistettynä, ja kerro, mikä merkitys virallisella työsuhteella on toimialasi näkökulmasta. Lisää mukaan luovalla tavalla kampanjan iskulause Jämpti työ, reilu peli sekä aihetunniste #EU4FairWork. Voit voittaa esittelyvideon yrityksellesi, koulutuslahjakortin tai jonkin muun palkinnon! Tästä voit osallistua kilpailuun, nähdä palkinnot ja saada vinkkejä siihen, miten kilpailutyösi erottuu muista.

Voittajat julkistetaan 7. syyskuuta 2020 alkavalla viikolla.

Kilpailu liittyy pimeää työtä Euroopassa torjuvaan kampanjaan, jonka on järjestänyt pimeän työn vastainen eurooppalainen foorumi ja Euroopan työviranomainen. Kampanja alkoi maaliskuussa ja jatkuu lokakuuhun 2020 saakka. Jos haluat tietoa muusta toiminnasta, tutustu kampanjasivustoon.

Levitä viestiä siitä, että virallisesti sovittu työ kannattaa. Onnea kilpailuun!

 

Aiheeseen liittyviä linkkejä:

European Platform tackling undeclared work

European Labour Authority (ELA)

#EU4FairWork competition

#EU4FairWork campaign

 

Lisätietoja:

Euroopan työpaikkapäivät

Drop’pin@EURES

Etsi EURES-neuvojaa

Eläminen ja työskentely EURES-maissa

EURESin työpaikkatietokanta

EURES-palvelut työnantajille

EURESin tapahtumakalenteri

Tulevat online-tapahtumat

EURES Facebookissa

EURES Twitterissä

EURES LinkedInissä

Tiedot

Aiheet
EURESin paras käytäntöEURES-koulutusSosiaalinen mediaNuoriso
Aiheeseen liittyvä(t) osio(t)
Apu ja tukiAsuminen ja työskentely
Sektori
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.