Skip to main content
Λογότυπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
EURES

Νέα

Αποποίηση ευθυνών

Τα άρθρα προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες της πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τη συζήτηση. Το περιεχόμενό τους δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής Εργασίας (ELA) ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, το EURES και το ELA δεν υποστηρίζουν ιστοτόπους τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.

Φιλτράρισμα ανά

Νέα (330)

RSS
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 10
  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Τι κάνει η ΕΕ για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία

Στις 3 Δεκεμβρίου εορτάζεται παγκοσμίως η Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία. Μάθετε τι κάνει η ΕΕ για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία στα σχολεία, την απασχόληση, τις υποδομές, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στην Ευρώπη.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πώς να παρέχετε αρνητική ανατροφοδότηση στους εργαζομένους με διακριτικότητα

Η κοινοποίηση αρνητικής ανατροφοδότησης μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αποτελεί σημαντικό μέρος της διαχείρισης των εργαζομένων και μπορεί πραγματικά να ενισχύσει τη σχέση σας, εάν παρασχεθεί με τον σωστό τρόπο. Διαβάστε στη συνέχεια πώς μπορείτε να το επιτύχετε.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Δυσκολεύεστε να τηρήσετε τους χρόνους παράδοσης; Μάθετε πώς να τηρείτε πάντοτε τις προθεσμίες σας

Οι πιεστικές προθεσμίες αποτελούν συνήθη πρόκληση στον κόσμο της εργασίας. Ωστόσο, ακόμη και η διαχείριση ενός έργου με μακρινή προθεσμία μπορεί να αποδειχθεί εξίσου δύσκολη. Στη συνέχεια παρατίθενται οι καλύτεροι τρόποι διαχείρισης των προθεσμιών σας, κοντινών και μακρινών, ώστε να εργάζεστε χωρίς άγχος.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Θα μπορούσε μια εβδομάδα εργασίας τεσσάρων ημερών να είναι το μέλλον των υπαλλήλων σας;

Οι συζητήσεις σχετικά με την εβδομάδα εργασίας τεσσάρων ημερών αναζωπυρώθηκαν πρόσφατα με τη δυναμική της εφαρμογής της να αυξάνεται. Εδώ, μοιραζόμαστε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους μια εβδομάδα εργασίας τεσσάρων ημερών θα μπορούσε να είναι το μέλλον των εργαζομένων σας.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Είστε νέος επιχειρηματίας; Οι συνήθειες αυτές θα σας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στην επιτυχία σας

Μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα θα μπορούσε να είναι το εισιτήριό σας για τον κόσμο της επιχειρηματικότητας, αλλά μια στιβαρή καθημερινή ρουτίνα θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στον δρόμο προς την επιτυχία. Αν είστε νέος επιχειρηματίας, διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Αυτές οι ψηφιακές δεξιότητες μπορούν να βελτιώσουν τις δυνατότητες απασχόλησής σας

Ζούμε σε μια εποχή στην οποία οι ψηφιακές δεξιότητες έχουν γίνει πολύ σημαντικές. Για όσους από εσάς ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας, έχουμε ετοιμάσει έναν κατάλογο με ορισμένες από τις πιο περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες στην αγορά εργασίας την περίοδο αυτή.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πώς να προσλάβετε ασκούμενους για την εταιρεία σας

Είστε εργοδότης που γνωρίζει τα οφέλη της πρακτικής άσκησης και έχει ετοιμάσει ένα καλό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για το δυσκολότερο μέρος: πρέπει να βρείτε τους κατάλληλους υποψηφίους. Ευτυχώς για εσάς, έχουμε προετοιμάσει ορισμένες συμβουλές για να προσλάβετε ασκούμενους.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Εγκαταλείπετε τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας; Η πιλοτική πρωτοβουλία δεξαμενής ταλέντων της ΕΕ μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εργασία στην ΕΕ

Η πιλοτική πρωτοβουλία δεξαμενής ταλέντων της ΕΕ είναι διαδικτυακό εργαλείο αναζήτησης εργασίας για τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας. Αν δικαιούστε να λάβετε το καθεστώς προσωρινής προστασίας σε κράτος μέλος, μπορείτε να επωφεληθείτε από το καθεστώς αυτό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πάνω από 3 εκατομμύρια κενές θέσεις εργασίας και σε 4 000 υποψήφιους εργοδότες στην ΕΕ.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός κορυφαίου μεσαίου στελέχους;

Τα μεσαία στελέχη εργάζονται στον πυρήνα μιας εταιρείας, λειτουργώντας ως γέφυρα μεταξύ των εργαζομένων και των ανώτερων διευθυντικών στελεχών. Εδώ, μοιραζόμαστε μερικές από τις βασικές δεξιότητες και ιδιότητες που χαρακτηρίζουν ένα κορυφαίο μεσαίο στέλεχος.

  • Ειδησεογραφικό άρθρο

Πώς να βρείτε εποχική εργασία

Οι εποχικές θέσεις εργασίας αποτελούν εξαιρετικό μέσο για να κερδίσει κανείς επιπλέον χρήματα. Πολλοί φοιτητές και νέοι επιλέγουν να εργαστούν κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών για να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους ή για να κερδίσουν πρόσθετο εισόδημα. Στη συνέχεια θα βρείτε ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την επόμενη εποχική εργασία σας