Skip to main content
Europeiska kommissionens logotyp
EURES

Nytt

Ansvarsfriskrivning

Artiklarna är avsedda att ge användare av Eures-portalen information om aktuella ämnen och trender och att stimulera diskussion och debatt. Deras innehåll återspeglar inte nödvändigtvis den europeiska arbetsmyndighetens (ELA) eller Europeiska kommissionens uppfattning. EURES och ELA stöder inte tredje parts webbplatser som nämns ovan.

Filtrera efter

Nytt (330)

RSS
Visar resultat 1–10
  • Nyhetsartikel

Vad gör EU för att stödja personer med funktionsnedsättning?

Den 3 december högtidlighålls den internationella dagen för personer med funktionsnedsättning världen över. Läs om vad EU gör för att se till att personer med funktionsnedsättning i Europa har lika tillgång till skolor, sysselsättning, infrastruktur, produkter och tjänster.

  • Nyhetsartikel

Att ge negativ återkoppling till anställda på ett inkännande sätt

Att ge negativ återkoppling kan vara en utmaning. Samtidigt är det en viktig del av att vara arbetsledare och det kan faktiskt stärka din relation till de anställda om du gör det på rätt sätt. Läs vidare för att ta reda på hur du kan lyckas med detta.

  • Nyhetsartikel

Kan fyra dagars arbetsvecka vara framtiden för dina anställda?

Diskussionerna om fyra dagars arbetsvecka har nyligen blossat upp igen och drivkraften har ökat för ett genomförande. Här delar vi med oss av några skäl till att fyra dagars arbetsvecka skulle kunna vara framtiden för dina anställda.

  • Nyhetsartikel

Dessa digitala färdigheter kan förbättra din anställbarhet

Vi lever i en tid då digitala färdigheter har blivit oundgängliga. För dig som är på väg att inleda din karriärresa har vi sammanställt en lista över några av de digitala färdigheter som just nu är de mest efterfrågade på arbetsmarknaden.

  • Nyhetsartikel

Hur du rekryterar praktikanter till ditt företag

Du är en arbetsgivare som känner till fördelarna med praktiktjänstgöringar och du har tagit fram ett bra praktikprogram. Men nu har tiden kommit för den svåraste delen − att hitta de rätta sökandena. Som tur är har vi förberett några tips om hur man rekryterar praktikanter.

  • Nyhetsartikel

Så ska en bra mellanchef vara

Mellanchefer är en grundbult i nästan alla företag och fungerar som en bro mellan de anställda och den högsta ledningen. I den här artikeln beskriver vi vilken kompetens och vilka egenskaper en riktigt bra mellanchef bör ha.

  • Nyhetsartikel

Maximera dina chanser att få ett säsongsjobb

Säsongsjobb är ett bra sätt att tjäna extra pengar. Många studerande och ungdomar tar jobb under vinterlovet för att finansiera sina studier eller för att få ytterligare inkomster. Här är tipsen som maximerar dina chanser att få ett säsongsjobb.