Skip to main content
Europeiska kommissionens logotyp
EURES

Nytt

Ansvarsfriskrivning

Artiklarna är avsedda att ge användare av Eures-portalen information om aktuella ämnen och trender och att stimulera diskussion och debatt. Deras innehåll återspeglar inte nödvändigtvis den europeiska arbetsmyndighetens (ELA) eller Europeiska kommissionens uppfattning. EURES och ELA stöder inte tredje parts webbplatser som nämns ovan.

Filtrera efter

Nytt (339)

RSS
Visar resultat 1–10
  • Nyhetsartikel

Tio saker som en bra mentor bör göra

För att vara en bra mentor på arbetsplatsen räcker det inte att bara vara bra på sitt arbete. På Eures har vi tagit fram några tips för att hjälpa dig att skapa en givande relation med din adept.

  • Nyhetsartikel

Skillnader och likheter mellan millenniegenerationen och generation Z på jobbet

Millenniegenerationen och generation Z utgör en stor del av den europeiska arbetskraften, och var och en av dessa grupper har särskilda kompetenser och kännetecken. Läs mer om deras inställning till arbete, så att du kan bli bättre på att rekrytera, behålla och leda anställda från dessa två grupper.

  • Nyhetsartikel

Fem yrkesutbildningar som ger jobb under 2023

En vanlig uppfattning är att man behöver en universitetsexamen för att få ett bra och välbetalt jobb, men så är inte alltid fallet. I dessa tider av snabb förändring värdesätter många arbetsgivare praktiska yrkeskunskaper. I den här artikeln presenterar vi fem jobb som endast kräver yrkesutbildning och där det finns en stor efterfrågan på arbetskraft under 2023.

  • Nyhetsartikel

Så blir du en bättre löneförhandlare

Att löneförhandla med sin chef är något som många känner sig obekväma inför. Men om du gör mer än vad som står i din arbetsbeskrivning, har uppvisat en genomgående god prestationsförmåga eller har tagit på dig arbetsuppgifter som egentligen motsvarar en högre lönenivå än den du har, då är det inte mer än rätt att din lön justeras uppåt.

  • Nyhetsartikel

Söker du jobb? TUI Musement delar med sig av sina råd

Som en del av en ny artikelserie talar vi med europeiska arbetsgivare för att ta reda på deras bästa råd till arbetssökande. I den här artikeln talar vi med Joëlle Sabiti från turismföretaget TUI Musement.

  • Nyhetsartikel

Rivstarta din karriär med en praktik utomlands

Har du nyligen avslutat dina studier och undrar hur du ska få in en fot i arbetslivet? På Eures anser vi att det bästa sättet att ta steget över till arbetslivet är en praktik utomlands. Läs vidare för att få reda på om detta kan vara något för dig.