Skip to main content
EURES

Nyheter

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.

Filtrer etter

Nyheter (363)

RSS
Viser resultat 1 til 10
  • News article

Hjemmekontor: en veiledning for nye ansatte

Hjemmekontor er den nye normalen, og mange selskaper tilbyr de ansatte dette godet. Det er imidlertid et farvann det kan være utfordrende å navigere i, spesielt for nye ansatte. Her er noen tips til hvordan du kan lykkes med hjemmekontor.

  • News article

Forbedre teamets produktivitet med delte verktøy

I dagens oppjagede, digitale arbeidsmiljø er hjemmekontor og samarbeid over landegrensene blitt normen. Les videre for å finne ut hvordan delte verktøy kan være en flott løsning for teamet ditt, slik at det kan jobbe mer produktivt og effektivt.

  • News article

Bidra til faglige vekst hos de ansatte med planer for personlig utvikling

Å kunne stimulere til faglig vekst hos de ansatte er en viktig egenskap for enhver arbeidsgiver eller leder. Les videre for å finne ut hvordan du kan hjelpe dine ansatte med å skrive en effektiv plan for personlig utvikling som vil gi dem økt kompetanse på arbeidsplassen.

  • News article

Strategier for å lykkes med å lede et hybridteam

Nå som fjernarbeid blir stadig mer populært, er det nå en vesentlig myk ferdighet å kunne lede et hybridteam (et team som er delt mellom å jobbe hjemmefra og på kontoret). Her er fire strategier for å lykkes med å lede et hybridteam.

  • News article

Disse myke ferdighetene vil styrke både fremgang og utvikling

Stadig flere arbeidsgivere prioriterer myke ferdigheter, noe som er avgjørende for karrierefremgang og -utvikling. Når det gjelder unge jobbsøkere kan et sterkere fokus på disse verdifulle ferdighetene åpne dører til nye muligheter og hjelpe dem med å skille seg ut.

  • News article

Lås opp potensialet til en flerspråklig arbeidsstyrke

Oppdag de bemerkelsesverdige fordelene ved å ansette en flerspråklig arbeidsstyrke. Fra forbedret kommunikasjon til utvidet global rekkevidde – virksomheten kan nå nye høyder ved å utnytte mulighetene i ulike språkkunnskaper.