Skip to main content
European Commission logo
EURES

Nyheter

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.

Filtrer etter

Nyheter (330)

RSS
Viser resultat 1 til 10
  • News article

Hva EU gjør for å støtte personer med nedsatt funksjonsevne

3. desember markerer verden den internasjonale dagen for funksjonshemmede. Finn ut hva EU gjør for å sikre at personer med nedsatt funksjonsevne i Europa har lik tilgang til skoler, sysselsetting, infrastruktur, produkter og tjenester.

  • News article

Disse digitale ferdighetene kan forbedre ansettelsesevnen din

Vi lever i en tid der digital kompetanse har blitt uunnværlig. For de av dere som er i ferd med å legge ut på deres karrièrereise, har vi utarbeidet en liste over noe av den mest etterspurte digitale kompetansen på arbeidsmarkedet akkurat nå.

  • News article

Slik rekrutterer du praktikanter til bedriften din

Du er en arbeidsgiver som er klar over fordelene med praksisplasser, og du har utarbeidet et godt praksisprogram. Nå har det imidlertid kommet til den vanskelige biten – å finne de rette kandidatene. Heldigvis har vi utarbeidet noen tips for rekruttering av praktikanter.

  • News article

Er du på flukt fra krigen i Ukraina? Pilotprosjektet kan hjelpe deg med å få jobb i EU

Pilotprosjektet under EU Talent Pool (EUs kunnskapsreserve) er et nettbasert jobbsøkeverktøy for mennesker som er på flukt fra krigen i Ukraina. Hvis du er innvilget midlertidig beskyttelse i en medlemsstat, kan du bruke verktøyet for å få tilgang til over 3 millioner ledige stillinger og rundt 4 000 potensielle arbeidsgivere i EU.

  • News article

Hva er det som gjør en mellomleder dyktig?

Middle managers work at the core of a company, acting as a bridge between employees and senior management. Here, we share some of the key skills and attributes that make a great middle manager.

  • News article

Hvordan få en sesongjobb

Sesongjobber er en smart måte å tjene ekstra penger på. Mange studenter og unge tar seg jobb i vinterferien for å finansiere studiene eller tjene litt ekstra. Her er noen tips til hvordan du kan skaffe deg en sesongjobb.