Skip to main content
European Commission logo
EURES

Nyheter

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.

Filtrer etter

Nyheter (349)

RSS
Viser resultat 1 til 10
  • News article

Fem sikre tegn på at du er klar for en forfremmelse

Er du ivrig etter å klatre bedriftsstigen og avansere i karrieren din? Å gjenkjenne tegnene som tyder på at du er klar for en forfremmelse, kan hjelpe deg med å posisjonere deg for suksess og gripe nye muligheter i bedriften din.

  • News article

Slik holder du deg produktiv når du reiser i forbindelse med arbeid

Vi har alle støtt på dette problemet – vi drar på jobbreise i noen dager og så blir vi møtt av en innboks full av uleste e-poster og ventende oppgaver når vi kommer tilbake. Her er noen tips for hvordan du kan holde deg produktiv når du reiser i forbindelse med arbeid.

  • News article

Fem populære sommerjobber, før og nå

Sesongjobber er en fin måte å få erfaring, tjene penger og reise, noe som gjør at de egner perfekt for unge mennesker. Les videre for å finne ut hvordan sesongarbeid har endret seg sammenlignet med for 10 år siden.

  • News article

Hvordan kan vi bruke teknologi uten å bli distrahert?

Hender det at du mangler konsentrasjon og føler behov for å sjekke telefonen mens du jobber eller studerer? Selvfølgelig, det skjer med oss alle. Hvordan kan vi imidlertid unngå å bli distrahert, og hvilken effekt har teknologi på konsentrasjonsevnen vår?

  • News article

Hvorfor du bør bruke virtuelle vurderingsdager i ansettelsesprosessen

Vurderingsdager gir jobbkandidatene dine muligheten til å demonstrere mange ferdigheter som tradisjonelle intervjuer ikke gjør. Personlige jobbarrangement innebærer dessuten komplikasjoner som virtuelle vurderingsdager unngår. Virtuelle vurderingsdager har faktisk mange fordeler.

  • News article

Fire gylne regler for å håndtere bedragersyndromet på arbeidsplassen

Bedragersyndromet er en følelse av utilstrekkelighet som mange mennesker opplever, selv når de lykkes innen deres fagfelt. De som rammes føler gjerne at de ikke fortjener suksessen de har oppnådd og at de ikke er like talentfulle som andre. Det kan håndteres på følgende vis.

  • News article

De uvurderlige fordelene med internasjonale utvekslingsprogrammer

Flere bedrifter innser fordelene med internasjonale utvekslingsprogrammer, noe som kan være en fin måte for ansatte å oppdage nye og spennende muligheter. Her er fire gode grunner til hvorfor vi tror at utvekslingsprogrammer kan være perfekte for deg.

  • News article

Kombinere jobb og studier? Slik holder du deg effektiv

Å kombinere jobb og studier kan være en fin måte å skaffe verdifull erfaring på og tjene ekstra penger til livets opphold. Noen kan imidlertid oppleve det som overveldende i begynnelsen. Følg disse enkle tipsene for å mestre jobben og studiene på en effektiv måte.