Skip to main content
European Commission logo
EURES

Nyheter

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.

Filtrer etter

Nyheter (333)

RSS
Viser resultat 1 til 10
  • News article

Slik ber du arbeidsgiveren din om en lønnsøkning

Mange arbeidstakere synes det er vanskelig å be sjefen om en lønnsøkning. Hvis du imidlertid har vokst ut av stillingen din, hatt gjennomgående gode prestasjoner eller tatt på deg oppgaver som ligger over lønnstrinnet ditt, er det både riktig og rettferdig at du får kompensasjon for arbeidet ditt.

  • News article

På jakt etter jobb? TUI Musement deler sine beste råd

Som en del av en ny serie, snakker vi med europeiske arbeidsgivere for å finne deres beste råd til jobbsøkere. I denne artikkelen snakker vi med Joëlle Sabiti fra reiselivsselskapet TUI Musement.

  • News article

Hva EU gjør for å støtte personer med nedsatt funksjonsevne

3. desember markerer verden den internasjonale dagen for funksjonshemmede. Finn ut hva EU gjør for å sikre at personer med nedsatt funksjonsevne i Europa har lik tilgang til skoler, sysselsetting, infrastruktur, produkter og tjenester.

  • News article

Disse digitale ferdighetene kan forbedre ansettelsesevnen din

Vi lever i en tid der digital kompetanse har blitt uunnværlig. For de av dere som er i ferd med å legge ut på deres karrièrereise, har vi utarbeidet en liste over noe av den mest etterspurte digitale kompetansen på arbeidsmarkedet akkurat nå.