Skip to main content
Logo van de Europese Commissie
EURES

Nieuws

Vrijwaring

De artikelen zijn bedoeld om gebruikers van het EURES-portaal informatie te verstrekken over actuele onderwerpen en trends en om discussie en debat te stimuleren. Hun inhoud komt niet noodzakelijk overeen met het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie. Bovendien onderschrijven EURES en ELA de bovengenoemde websites van derden niet.

Filteren op

Nieuws (330)

RSS
Resultaten 1 tot en met 10
  • Nieuwsartikel

Ondersteuning van personen met een handicap in de EU

3 december is de Internationale Dag voor personen met een handicap. Hoe zorgt de EU ervoor dat personen met een handicap in Europa gelijke toegang krijgen tot onderwijs, werk, infrastructuur, producten en diensten? U leest het hieronder.

  • Nieuwsartikel

Negatieve feedback op een voorzichtige manier aan werknemers meedelen

Soms kan het moeilijk zijn om negatieve feedback te delen. Toch is dit een belangrijke taak van elke leidinggevende en het kan uw relatie met uw werknemers zelfs versterken als u het op de juiste manier aanpakt. Lees verder om erachter te komen hoe u dit het beste doet.

  • Nieuwsartikel

Problemen met op tijd leveren? Leer hoe u nooit meer een deadline mist

Krappe deadlines zijn een veel voorkomende uitdaging tijdens het werk. Maar een project met een deadline die ver in de toekomst ligt kan eveneens een grote uitdaging zijn om in te plannen. Wij geven u de beste manieren om met deadlines om te gaan en stressvrij te werken.

  • Nieuwsartikel

Werkt uw personeel binnenkort een dagje minder?

Het debat over de vierdaagse werkweek is onlangs weer losgebarsten en er gaan steeds meer stemmen op om het idee in de praktijk te brengen. In dit artikel leest u waarom de vierdaagse werkweek weleens het nieuwe normaal zou kunnen worden.

  • Nieuwsartikel

Deze digitale vaardigheden kunnen je inzetbaarheid vergroten

We leven in een tijdperk waarin digitale vaardigheden niet meer weg te denken zijn. Sta je op het punt om aan je loopbaan te beginnen? Bekijk dan onze lijst van enkele van de meest gevraagde digitale vaardigheden op de huidige arbeidsmarkt.

  • Nieuwsartikel

Hoe werft u stagiairs voor uw bedrijf?

U bent een werkgever die zich bewust is van de voordelen van stages en u hebt een goed stageprogramma opgesteld. Maar nu komt het moeilijkste deel: het vinden van de juiste kandidaten. Gelukkig hebben we een paar tips voor u voor het werven van stagiairs!

  • Nieuwsartikel

Wat hebben goede middenmanagers met elkaar gemeen?

Managers in het middenkader vormen het hart van een bedrijf en slaan een brug tussen het personeel en het hoger management. In dit artikel worden de voornaamste vaardigheden en eigenschappen opgesomd die van iemand een goede middenmanager maken.

  • Nieuwsartikel

Hoe kom je aan een vakantiebaan?

Een vakantiebaan is een prima mogelijkheid om extra geld te verdienen. Veel studenten en jongeren nemen tijdens de wintervakantie een baan om hun studie te financieren of geld bij te verdienen. Hier vind je een aantal tips om aan je volgende vakantiebaan te komen.