Direct naar de inhoud
EURES

Nieuws

Vrijwaring

De artikelen zijn bedoeld om gebruikers van het EURES-portaal informatie te verstrekken over actuele onderwerpen en trends en om discussie en debat te stimuleren. Hun inhoud komt niet noodzakelijk overeen met het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie. Bovendien onderschrijven EURES en ELA de bovengenoemde websites van derden niet.

Filteren op

Nieuws (364)

RSS
Resultaten 1 tot en met 10
  • Nieuwsartikel

Werken op afstand: een gids voor nieuwe werknemers

Werken op afstand is het nieuwe normaal geworden en voor veel bedrijven en werknemers biedt dit voordelen. Toch kan het lastig zijn hiermee om te gaan, vooral voor nieuwe werknemers. Hieronder vindt u een aantal manieren om telewerken tot een succes te maken.

  • Nieuwsartikel

Verbeter de productiviteit van uw team met gedeelde tools

In de snelle, digitale werkomgeving van vandaag zijn werken op afstand en grensoverschrijdende samenwerking de norm geworden. Lees verder om te ontdekken hoe gedeelde tools een geweldige oplossing kunnen zijn voor uw team om de productiviteit te verhogen en ieders taken te stroomlijnen.

  • Nieuwsartikel

Strategieën voor het succesvol aansturen van een hybride team

Nu werken op afstand steeds populairder wordt, is het leiden van een hybride team (dat zowel thuis als op kantoor werkt) een essentiële zachte vaardigheid. We presenteren hier vier manieren om een hybride team doeltreffend aan te sturen.