Skip to main content
Logo van de Europese Commissie
EURES

Nieuws

Vrijwaring

De artikelen zijn bedoeld om gebruikers van het EURES-portaal informatie te verstrekken over actuele onderwerpen en trends en om discussie en debat te stimuleren. Hun inhoud komt niet noodzakelijk overeen met het standpunt van de Europese Arbeidsautoriteit (ELA) of de Europese Commissie. Bovendien onderschrijven EURES en ELA de bovengenoemde websites van derden niet.

Filteren op

Nieuws (339)

RSS
Resultaten 1 tot en met 10
  • Nieuwsartikel

Tien regels voor een goed mentorschap

Om een goede mentor op de werkplek te zijn, volstaat het niet om alleen maar goed in je werk te zijn. Hier bij EURES hebben we een aantal tips samengesteld om te helpen een goede relatie met uw mentee te creëren.

  • Nieuwsartikel

Millennials en Gen Z op het werk: overeenkomsten en verschillen

Millennials en Gen Z’ers vormen een groot deel van de Europese beroepsbevolking en hebben elk unieke vaardigheden en kenmerken. Lees meer over hun opvattingen over werk, zodat u werknemers uit deze twee demografische groepen beter kunt aanwerven, behouden en managen.

  • Nieuwsartikel

Vijf veelgevraagde banen in 2023

Veel mensen denken dat je een universitair diploma nodig hebt om een goede en goedbetaalde baan te krijgen, maar dat klopt niet altijd. In deze veranderende en zich ontwikkelende wereld waarderen werkgevers praktische beroepsvaardigheden. Ontdek hier vijf beroepen waar in 2023 vraag naar zal zijn.

  • Nieuwsartikel

Salarisverhoging vragen? Zo doe je dat!

Veel werknemers vinden het lastig hun baas om een salarisverhoging te vragen. Als u echter verantwoordelijkheden op u hebt genomen die veel verder gaan dan uw functieomschrijving, als u consequent goede prestaties hebt geleverd of taken hebt verricht die boven uw salarisschaal liggen, is het niet meer dan billijk dat u voor uw werk wordt beloond.

  • Nieuwsartikel

Op zoek naar een baan? TUI Musement deelt zijn advies

In het kader van een nieuwe reeks artikelen vragen wij Europese werkgevers naar hun beste advies voor werkzoekenden. In dit artikel spreken we met Joëlle Sabiti van toerismebedrijf TUI Musement.

  • Nieuwsartikel

Geef je loopbaan een vliegende start met een stage in het buitenland

Ben je net afgestudeerd en vind je het moeilijk om de overstap te maken van het studentenleven naar de beroepswereld? Bij EURES geloven we dat een stage in het buitenland de ideale oplossing is. Lees verder als je wilt weten hoe dit je loopbaan op gang kan helpen.