Skip to main content
Az Európai Bizottság logója
EURES

Hír

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.

Szűrési feltételek

Hír (330)

RSS
Megjelenített eredmények: 1–10.
  • Sajtócikk

Mit tesz az EU a fogyatékossággal élő személyek támogatása érdekében?

Világszerte december 3-án rendezik meg a fogyatékossággal élők nemzetközi napját. Ismerje meg, mit tesz az EU annak biztosítása érdekében, hogy a fogyatékossággal élő személyek Európában egyenlő feltételek mellett vehessenek részt az oktatásban és férjenek hozzá a foglalkoztatáshoz, az infrastruktúrákhoz, a termékekhez és a szolgáltatásokhoz.

  • Sajtócikk

Hogyan toborozzon gyakornokokat vállalata számára

Ön olyan munkáltató, aki tisztában van a szakmai gyakorlatok előnyeivel, és kiváló gyakornoki programot dolgozott ki. Elérkezett azonban a legnehezebb szakaszhoz – a megfelelő jelöltek felkutatásához. Szerencsére segítségül összeállítottunk néhány tippet a gyakornokok felvételével kapcsolatban.

  • Sajtócikk

Mi tesz valakit jó középvezetővé?

A középvezetők a vállalaton belül fontos szerepet töltenek be, hidat képezve az alkalmazottak és a felső vezetés között. Itt felsorolunk néhány olyan fontos készséget és tulajdonságot, amelyeket érdemes figyelembe vennie, ha kiváló középvezetőt szeretne felvenni.

  • Sajtócikk

Hogyan lehet idénymunkát vállalni?

A szezonális foglalkoztatás nagyszerű módja a pénzkeresetnek. A téli szünidő alatt sok diák és fiatal vállal munkát, hogy tanulmányait finanszírozza, vagy további jövedelemre tegyen szert. Íme néhány tipp az idénymunkával kapcsolatosan.