Skip to main content
EURES

Hír

Jogi nyilatkozat

A cikkek célja az EURES portál felhasználóinak tájékoztatása az aktuális témákról és trendekről, valamint viták és viták ösztönzése. Tartalmuk nem feltétlenül tükrözi az Európai Munkaügyi Hatóság (ELA) vagy az Európai Bizottság álláspontját. Ezenkívül az EURES és az ELA nem támogatja a fent említett harmadik felek webhelyeit.

Szűrési feltételek

Hír (363)

RSS
Megjelenített eredmények: 1–10.
  • Sajtócikk

Távoli helyről történő munkavégzés: útmutató új alkalmazottak számára

A távoli helyről történő munkavégzés megszokott gyakorlattá vált, és számos vállalat kínálja fel ezt a lehetőséget munkavállalói számára. Ez a munkavégzési forma azonban kihívást jelenthet, különösen az újonnan felvett munkavállalók számára. Íme néhány módszer a távoli helyről történő sikeres munkavégzéshez.

  • Sajtócikk

Fokozza csapata termelékenységét megosztott eszközök használatával

A jelenlegi, gyorsan változó digitális munkakörnyezetben a távoli helyről történő munkavégzés és a határokon átnyúló együttműködés bevett gyakorlattá vált. Tovább olvasva megtudhatja, hogyan kínálhatnak a megosztott eszközök nagyszerű megoldást csapata számára termelékenységük fokozásához és feladataik észszerűsítéséhez.

  • Sajtócikk

Stratégiák a hibrid csapatok sikeres irányításához

Mivel a távoli helyről történő munkavégzés egyre népszerűbbé válik, egy hibrid csapat (amely részben otthonról, részben az irodában dolgozik) irányítása mára alapvető humán készséggé vált. Íme négy stratégia a hibrid csapatok sikeres irányításához.

  • Sajtócikk

A puha készségek lendületet adhatnak a szakmai fejlődésnek

Egyre több munkáltató helyezi előtérbe a puha készségeket, amelyek elengedhetetlenek a szakmai előmenetelhez és fejlődéshez. A fiatal álláskeresők számára ezeknek az értékes készségeknek az elsajátítása új lehetőségeket nyit meg, és segíthet nekik kitűnni a tömegből.

  • Sajtócikk

A többnyelvű munkaerő előnyeinek kiaknázása

Ismerje meg a többnyelvű munkaerő alkalmazásának jelentős előnyeit. A jobb kommunikációtól a globális lefedettség bővüléséig – a különböző nyelvi készségekben rejlő lehetőségek kiaknázása új magasságokba emelheti vállalkozását.