Skip to main content
Logotip Europske komisije
EURES

Vijesti

Odricanje

Članci su namijenjeni korisnicima portala EURES pružiti informacije o aktualnim temama i trendovima te potaknuti raspravu i debatu. Njihov sadržaj ne odražava nužno stav Europske uprave za rad (ELA) ili Europske komisije. Nadalje, EURES i ELA ne podržavaju gore navedene web stranice trećih strana.

Filtriranje

Vijesti (330)

RSS
Rezultati 1 do 10
  • Novinski članak

Kako EU pomaže osobama s invaliditetom

U svijetu se 3. prosinca obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Saznajte što EU čini kako bi se osobama s invaliditetom u Europi zajamčio ravnopravan pristup obrazovanju, zapošljavanju, objektima infrastrukture, proizvodima i uslugama.

  • Novinski članak

Kako zaposliti stažiste u svojem poduzeću

Poslodavac ste koji je svjestan prednosti koje nosi stažiranje te ste pripremili dobar program stažiranja. Sad je vrijeme za najteži dio – pronalazak odgovarajućih kandidata. Ovdje vam pružamo nekoliko savjeta o zapošljavanju stažista.

  • Novinski članak

Koja su obilježja izvrsnog srednjeg rukovoditelja?

Srednji rukovoditelji rade u srcu poduzeća te imaju ulogu poveznice između zaposlenika i višeg rukovodstva. U ovom ćemo tekstu navesti neke od ključnih vještina i značajki koje izvrstan srednji rukovoditelj mora imati.

  • Novinski članak

Kako pronaći sezonski posao

Sezonski su poslovi dobar način dodatne zarade. Mnogi studenti i mladi ljudi rade tijekom zimskih praznika da bi mogli financirati svoj studij ili dodatno zaraditi. U nastavku je nekoliko savjeta o tome kako pronaći sezonski posao.