Skip to main content
EURES

Vijesti

Odricanje

Članci su namijenjeni korisnicima portala EURES pružiti informacije o aktualnim temama i trendovima te potaknuti raspravu i debatu. Njihov sadržaj ne odražava nužno stav Europske uprave za rad (ELA) ili Europske komisije. Nadalje, EURES i ELA ne podržavaju gore navedene web stranice trećih strana.

Filtriranje

Vijesti (364)

RSS
Rezultati 1 do 10
  • Novinski članak

Rad na daljinu: savjeti za nove zaposlenike

Rad na daljinu je novo normalno, a mnoga poduzeća svojim zaposlenicima nude tu pogodnost. Međutim, ponekad može biti teško snaći se u takvim okolnostima, posebno kad je riječ o novim zaposlenicima. U nastavku nudimo nekoliko savjeta o tome kako uspješno raditi na daljinu.

  • Novinski članak

Poboljšajte produktivnost svojeg tima zajedničkim alatima

U današnjem dinamičnom, digitalnom radnom okruženju, rad na daljinu i prekogranična suradnja postali su norma. U nastavku teksta doznajte kako zajednički alati mogu biti izvrsno rješenje za povećanje produktivnosti vašeg tima i pojednostavnjenje zadataka.

  • Novinski članak

Strategije za uspješno upravljanje hibridnim timom

S obzirom na to da rad na daljinu postaje sve popularniji, upravljanje hibridnim timom (koji djelomično radi u uredu, a djelomično kod kuće) postalo je ključna meka vještina koju treba posjedovati. U nastavku se navode četiri načina za učinkovito upravljanje hibridnim timom.

  • Novinski članak

Kako zadržati profesionalni ton u e-porukama i tijekom videopoziva

Na radnome mjestu očekuje se profesionalnost. Međutim, ponekad je teško zadržati primjeren ton u e-porukama ili tijekom videosastanaka. Vaša poslovna komunikacija bit će profesionalnija budete li se pridržavali sljedećih šest pravila.

  • Novinski članak

Meke vještine potaknut će vaš profesionalni razvoj

Sve više poslodavaca daje prednost mekim vještinama koje su ključne za napredovanje i razvoj u karijeri. Usavršavanje tih cijenjenih vještina može mladim tražiteljima posla pomoći da se istaknu i dođu do novih mogućnosti.