Skip to main content
Europa-Kommissionens logo
EURES

Nyheder

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.

Filtrer efter

Nyheder (334)

RSS
Viser resultaterne 1 til 10
  • Nyhedsartikel

Sådan beder du din arbejdsgiver om en lønforhøjelse

Mange ansatte har svært ved at bede deres chef om lønforhøjelse. Hvis du imidlertid er vokset fra din rolle eller konsekvent har opnået gode resultater eller påtaget dig opgaver, der går ud over din lønklasse, er det kun rimeligt, at du aflønnes tilsvarende.

  • Nyhedsartikel

På udkig efter et job? TUI Musement giver gode råd

Som led i en ny serie taler vi med europæiske arbejdsgivere for at høre, hvad deres bedste råd er til jobsøgende. I denne artikel taler vi med Joëlle Sabiti fra turistvirksomheden TUI Musement.

  • Nyhedsartikel

Hvad gør EU for at støtte personer med handicap?

Den 3. december markeres den internationale dag for personer med handicap overalt i verden. Få alt at vide om, hvad EU gør for at sikre, at personer med handicap i Europa har lige adgang til skoler, beskæftigelse, infrastrukturer, produkter og tjenesteydelser.