Skip to main content
Europa-Kommissionens logo
EURES
Nyhedsartikel14 April 2020Den Europæiske Arbejdsmarkedsmyndighed, Generaldirektoratet for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion

Min Eureshistorie: Javier Cordero

Eures fejrede for nylig sin 25-års fødselsdag. Som en del af festlighederne blev de jobsøgende brugere opfordret til at dele deres Eureshistorier og til gengæld vinde nogle rigtig gode priser. Vinderne er nu blevet offentliggjort, og i løbet af de næste få måneder vil vi præsentere deres erfaringer.

My EURES story: Javier Cordero
EURES

"Hvad er din Eureshistorie?"

Det var det spørgsmål, #EURES25-konkurrencen stillede jobsøgende fra hele Europa. Der kunne indsendes bidrag i form af en kort video eller et billede sammen med en kort beskrivelse af deres erfaringer, og priserne var bl.a. et sprogkursus til en værdi af 500 EUR eller uddannelse inden for erhvervskompetencer.

Deltagerne blev bedt om at tænke over, hvordan Eures havde hjulpet dem med at finde deres drømmejob, hvordan Euresvejlederne havde støttet dem med adgang til sprogundervisning og integration i et nyt land, eller hvordan Eures' jobmobilitetsportal eller europæiske (online-) jobdage havde ført til enestående jobmuligheder.

De tre vindere af konkurrencen blev offentliggjort ved en prisoverrækkelsesceremoni i forbindelse med 25-årsjubilæumsarrangementet i Bruxelles den 30. januar. Den første af disse var Javier Cordero. Her er hans historie.

Navn: Javier Cordero

Nationalitet: Spansk

Bidragstype: Video

Profil: Hej, jeg hedder Javier Cordero og er en af de heldige EU-borgere, der deltog i det europæiske program "Mit første Euresjob".

Jeg hørte første gang om Eures, engang jeg researchede på internettet. Da jeg var meget nysgerrig og interesseret i at arbejde uden for mit land, besluttede jeg at gå et skridt videre og søge et job.

Jeg blev tilbudt et job som fysioterapeut i Berlin. Jeg arbejdede virkeligt hårdt, og efter et år blev jeg tilbudt at arbejde som fysioterapeut for en professionel fodboldklub. Jeg var ikke i tvivl om, hvorvidt jeg skulle sige ja til jobbet.

Jeg skal lige fortælle, at alle europæere takket være jeres program har mulighed for at tage til et andet land, lære et nyt sprog og få økonomisk støtte. Det er et privilegium at kunne gøre dette.

Der blev samtidig lanceret en konkurrence for arbejdsgivere, som opfordrede dem til at indsende et foto, der viste, hvad fri bevægelighed betyder for dem. Der blev udloddet værdikuponer til en værdi af 500 EUR, og navnene på de tre vindere blev også offentliggjort ved prisoverrækkelsen.

Hold øje med Eures' websted, hvis du vil høre mere om de vindende arbejdsgivere og de øvrige vindende jobsøgende.

# EURES25-konkurrencen var en del af en igangværende kampagne, der skulle fremme og fejre Eures' 25-års jubilæum. Eures, der startede i 1994, er vokset og omfatter nu 32 lande og over 1 000 vejledere. Der er i dag over 3,6 millioner jobmuligheder og 15 500 arbejdsgivere registreret på Eures' portal for jobmobilitet.

Vi ser frem til de næste 25 år, hvor netværket vil føre an i bestræbelserne på at sikre, at potentielle jobsøgende og arbejdsgivere er bevidste om Eures, hvad det står for, og hvordan det kan støtte dem på deres rejse gennem livet eller i deres ansættelsesprocesser.

 

Relevante links:

Eures' portal for jobmobilitet

 

Læs mere:

Europæiske jobdage

Drop'pin@EURES

Find en Euresvejleder

Leve- og arbejdsvilkår i Eureslandene

Eures' jobdatabase

Eures' tjenester for arbejdsgivere

Eures' kalender over events

Kommende onlineevents

Eures på Facebook

Eures på Twitter

Eures på LinkedIn

Emner
Eksterne EURES-nyhederJobdage/begivenhederNyheder/rapporter/statistikSucceshistorierUngdom
Relaterede sektion(er)
Leve- og arbejdsvilkår
Sektor
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Ansvarsfraskrivelse

Artikler har til formål at give brugere af EURES-portalen information om aktuelle emner og tendenser og stimulere diskussion og debat. Deres indhold afspejler ikke nødvendigvis holdningen fra European Labor Authority (ELA) eller Europa-Kommissionen. Desuden støtter EURES og ELA ikke tredjepartswebsteder nævnt ovenfor.