Skip to main content
European Commission logo
EURES
Bli aktiv på EURES-jobbmarkedet!

Bli synlig ved å lage en EURES-profil og en CV på nett, sånn at en av de mer enn 4,000 EURES-registrerte arbeidsgiverne kan finne deg.

Råd og tips

Hvis du skal ta fatt på yrkeskarrieren, vil ha en ny jobb eller gjennomføre opplæring i et annet land i EØS og/eller Sveits, se seksjonene under og tilhørende lenker.

EURES Targeted Mobility Schemes

Er det vanskelig å finne jobb eller utdanning i eget land?
Har du støtt på mange hindringer i forbindelse med å jobbe i utlandet, og du vet ikke hvordan du skal overvinne dem?

Europass

Europassportalen tilbyr et bredt spekter av gratis, nettbaserte verktøy og informasjon som hjelper deg med å håndtere alle trinnene i læringen og utviklingen din.

De siste EURES -nyhetene for arbeidssøkere

  • News article

Fem sikre tegn på at du er klar for en forfremmelse

Er du ivrig etter å klatre bedriftsstigen og avansere i karrieren din? Å gjenkjenne tegnene som tyder på at du er klar for en forfremmelse, kan hjelpe deg med å posisjonere deg for suksess og gripe nye muligheter i bedriften din.

  • News article

Fem populære sommerjobber, før og nå

Sesongjobber er en fin måte å få erfaring, tjene penger og reise, noe som gjør at de egner perfekt for unge mennesker. Les videre for å finne ut hvordan sesongarbeid har endret seg sammenlignet med for 10 år siden.

  • News article

Hvordan kan vi bruke teknologi uten å bli distrahert?

Hender det at du mangler konsentrasjon og føler behov for å sjekke telefonen mens du jobber eller studerer? Selvfølgelig, det skjer med oss alle. Hvordan kan vi imidlertid unngå å bli distrahert, og hvilken effekt har teknologi på konsentrasjonsevnen vår?

Kommende arrangementer

  • Info days

Work in Lapland

  • Online only
Relatert til
European Job DaysSkills & CareersJobseekersEmployersLiving & Working