Skip to main content
Λογότυπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
EURES
Ειδησεογραφικό άρθρο8 Φεβρουάριος 2018Ευρωπαϊκή Αρχή Εργασίας, Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Drop’pin@EURES: οργανισμοί

Το Drop’pin@EURES προσφέρει μια σειρά από εξαιρετικές δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς. Πώς μπορείτε όμως να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο; Στο τελευταίο μας άρθρο, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές...

How to get the most out of Drop’pin@EURES: organisations
EURES

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό EURES, λογικά αυτό είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να συμπληρώσετε την απλή ηλεκτρονική φόρμα και ο οργανισμός σας θα αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το Drop’pin@EURES.

Δημοσιεύστε μια θέση εργασίας

Η διαδικασία για κάθε χώρα είναι διαφορετική, αλλά η αφετηρία είναι η ίδια. Επιλέξτε τη χώρα σας από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο και στη συνέχεια ακολουθήστε τους συνδέσμους που εμφανίζονται. Δημοσιεύοντας μια θέση εργασίας στο Drop’pin@EURES, θα προβληθείτε σε μια έτοιμη δεξαμενή υποψήφιων νέων εργαζομένων από όλη την Ευρώπη.

Δημοσιεύστε μια ευκαιρία για νέους

Οι ευκαιρίες για νέους που δημοσιεύονται στο Drop’pin@EURES μπορεί να περιλαμβάνουν προγράμματα μαθητείας, πρακτικής άσκησης, εκμάθησης γλωσσών, ηλεκτρονικής μάθησης, εθελοντικής εργασίας, υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα. Μπορούν να δημοσιεύονται είτε χειροκίνητα (συνιστάται για μικρότερους οργανισμούς ή για μεμονωμένες ευκαιρίες) είτε να λαμβάνονται απευθείας από τον ιστότοπο της επιχείρησης ή του οργανισμού σας (συνιστάται για μεγαλύτερους οργανισμούς ή περισσότερες ευκαιρίες). Όπως και με τη δημοσίευση μιας θέσης εργασίας, το μεγάλο πλεονέκτημα της δημοσίευσης μιας ευκαιρίας για νέους στο Drop’pin@EURES είναι ότι υπάρχει ένα έτοιμο ακροατήριο νέων που αναζητούν ευκαιρίες όπως οι δικές σας.

Βρείτε υποψηφίους και καλύψτε κενές θέσεις

Αφού δημοσιεύσετε μια θέση εργασίας ή μια ευκαιρία, το Drop’pin@EURES σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε πιθανούς υποψηφίους που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Μπορείτε να διαβάσετε το βιογραφικό τους, να ενημερωθείτε για τις δεξιότητες και την πείρα τους και να βρείτε τον ιδανικό νέο υπάλληλο.

Περιηγηθείτε στο αρχείο άρθρων επικαιρότητας για ενδιαφέροντα άρθρα και συμβουλές

Η ενότητα άρθρων επικαιρότητας του Drop’pin@EURES είναι γεμάτη με άρθρα που παρέχουν συμβουλές, οδηγίες και ιδέες για βασικά θέματα στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και της διοίκησης. Περιλαμβάνει άρθρα για τα πάντα, από το γιατί οι πολιτισμικές διαφορές αποτελούν πλεονέκτημα για μια επιχείρηση έως συμβουλές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου χώρου εργασίας, αποτελώντας μια χρήσιμη πηγή για κάθε επιχείρηση ή οργανισμό που επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Ανακαλύψτε τα προγράμματα «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES» και «Reactivate»

Το Drop’pin@EURES δεν φιλοξενεί μόνο τις δικές του ευκαιρίες, αλλά υποστηρίζει επίσης πρωτοβουλίες και υπηρεσίες όπως το πρόγραμμα Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES και το πρόγραμμα Reactivate. Και τα δύο είναι στοχευμένα προγράμματα κινητικότητας που βοηθούν τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να βρουν ειδικευμένους υπαλλήλους από κάποιο άλλο κράτος μέλος της ΕΕ για να καλύψουν τις ελλείψεις τους σε δεξιότητες. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε εργαζόμενους με ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων στη χώρα σας, τότε η απάντηση στο πρόβλημά σας μπορεί να είναι τα προγράμματα «Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES» και «Reactivate».

Μάθετε περισσότερα:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Drop’pin@EURES και τι μπορεί να προσφέρει σε οργανισμούς ή επιχειρήσεις όπως η δική σας; Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Drop’pin@EURES ή ανατρέξτε στις παρακάτω εκδόσεις:

Ανακαλύψτε το Drop’pin@EURES και δημοσιεύστε ευκαιρίες για νέους μέσα σε λίγα λεπτά

Επιχειρήσεις και οργανισμοί: μάθετε περισσότερα

Φορείς παροχής εκπαίδευσης: μάθετε περισσότερα

 

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Drop’pin@EURES

Ευκαιρίες για νέους

για αναζήτηση πιθανών υποψηφίων

ενότητα άρθρων επικαιρότητας

Η πρώτη σου δουλειά μέσω του EURES

Reactivate

Ανακαλύψτε το Drop’pin@EURES και δημοσιεύστε ευκαιρίες για νέους μέσα σε λίγα λεπτά

Επιχειρήσεις και οργανισμοί: μάθετε περισσότερα

Φορείς παροχής εκπαίδευσης: μάθετε περισσότερα

 

Διαβάστε περισσότερα:

Ευρωπαϊκές ημερίδες για την απασχόληση

Drop’pin@EURES

Αναζητήστε σύμβουλο EURES

Συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στις χώρες EURES

Βάση αναζήτησης εργασίας EURES

Υπηρεσίες EURES για τους εργοδότες

Πρόγραμμα εκδηλώσεων EURES

Προσεχείς διαδικτυακές εκδηλώσεις

Το EURES στο Facebook

Το EURES στο Twitter

Το EURES στο LinkedIn

Λεπτομέρειες

Θέματα
Επιχειρήσεις /ΕπιχειρηματικότηταΕξωτερικοί ενδιαφερόμενοι
Σχετικές ενότητες
Βοήθεια και υποστήριξη
Τομέας
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Αποποίηση ευθυνών

Τα άρθρα προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες της πύλης EURES πληροφορίες για τρέχοντα θέματα και τάσεις και να ενθαρρύνουν τη συζήτηση και τη συζήτηση. Το περιεχόμενό τους δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την άποψη της Ευρωπαϊκής Αρχής Εργασίας (ELA) ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, το EURES και το ELA δεν υποστηρίζουν ιστοτόπους τρίτων που αναφέρονται παραπάνω.