Skip to main content
Europeiska kommissionens logotyp
EURES
Bli en del av Eures arbetsmarknad!

Hitta rätt sökande inom de över 1 000 000 CV:n som är tillgängliga via Eures och bli synlig på marknaden genom att skapa din arbetsgivarprofil.

Råd och tips

Att söka personal från andra europeiska länder kan vara svårt om man aldrig har gjort det förut. Hur börjar man? Vad bör man tänka på? Vem kan ge råd och hjälp på vägen?

EURES Targeted Mobility Schemes

Vill du anställa personer med en särskild yrkesprofil men har svårt att hitta dem i ditt land? Anser du att ett mångkulturellt europeiskt team kan ge ditt företag betydande fördelar?

Senaste EURES-nytt för arbetsgivare

  • Nyhetsartikel

Vad gör EU för att stödja personer med funktionsnedsättning?

Den 3 december högtidlighålls den internationella dagen för personer med funktionsnedsättning världen över. Läs om vad EU gör för att se till att personer med funktionsnedsättning i Europa har lika tillgång till skolor, sysselsättning, infrastruktur, produkter och tjänster.

  • Nyhetsartikel

Att ge negativ återkoppling till anställda på ett inkännande sätt

Att ge negativ återkoppling kan vara en utmaning. Samtidigt är det en viktig del av att vara arbetsledare och det kan faktiskt stärka din relation till de anställda om du gör det på rätt sätt. Läs vidare för att ta reda på hur du kan lyckas med detta.

Kommande evenemang

  • Informationsdagar

Work in Norway

  • Endast online
Relaterat till
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working
  • Utställningar

Finland Works

  • Endast online
Relaterat till
European Job DaysJobseekersEmployersLiving & Working