Skip to main content
European Commission logo
EURES
Bli aktiv på EURES-jobbmarkedet!

Finn en passende kandidat i de over 1 million CV-ene som er registrert på EURES, og få bedre markedseksponering ved å opprette en arbeidsgiverprofil på EURES.

Råd og tips

Kan det å finne arbeidstakere fra et annet land i Europa virke vanskelig hvis du ikke har gjort det før. Hvordan kommer du i gang? Hva må du ta i betraktning? Hvem kan hjelpe og støtte?

EURES Targeted Mobility Schemes

Er du interessert i å rekruttere personer med en bestemt profil, men sliter med å finne dem i ditt eget land? Tror du at et flerkulturelt europeisk team kan gi bedriften din en viktig fordel?

De siste EURES-nytt for arbeidsgivere

  • News article

Slik holder du deg produktiv når du reiser i forbindelse med arbeid

Vi har alle støtt på dette problemet – vi drar på jobbreise i noen dager og så blir vi møtt av en innboks full av uleste e-poster og ventende oppgaver når vi kommer tilbake. Her er noen tips for hvordan du kan holde deg produktiv når du reiser i forbindelse med arbeid.

  • News article

Fem populære sommerjobber, før og nå

Sesongjobber er en fin måte å få erfaring, tjene penger og reise, noe som gjør at de egner perfekt for unge mennesker. Les videre for å finne ut hvordan sesongarbeid har endret seg sammenlignet med for 10 år siden.

  • News article

Hvorfor du bør bruke virtuelle vurderingsdager i ansettelsesprosessen

Vurderingsdager gir jobbkandidatene dine muligheten til å demonstrere mange ferdigheter som tradisjonelle intervjuer ikke gjør. Personlige jobbarrangement innebærer dessuten komplikasjoner som virtuelle vurderingsdager unngår. Virtuelle vurderingsdager har faktisk mange fordeler.

Kommende arrangementer

  • Info days

Work in Lapland

  • Online only
Relatert til
European Job DaysSkills & CareersJobseekersEmployersLiving & Working