Skip to main content
Logotip Europske komisije
EURES
Pridružite se EURES-ovu tržištu rada!

Pronađite odgovarajućeg kandidata u više od 1 milijun životopisa koji su dostupni na portalu EURES-a i predstavite se na tržištu – izradite svoj profil poslodavca na portalu EURES-a.

Savjeti

Pronalaženje radnika iz druge europske države može biti težak zadatak ako to ranije niste činili. Kako započeti? Što treba uzeti u obzir? Tko vam može pružiti pomoć i potporu?

EURES Targeted Mobility Schemes

Tražite li zaposlenike za određena radna mjesta, ali ih ne možete pronaći u vlastitoj zemlji? Mislite li da bi multikulturni europski tim mogao vašem poduzeću osigurati veliku prednost?

Najnovije EURES vijesti za poslodavce

  • Novinski članak

Kako ostati produktivni na poslovnom putu

Svi smo se susreli s tim problemom – idemo na poslovni put od nekoliko dana, ali po povratku nas dočekuje pretinac ulazne pošte prepun nepročitanih e-poruka i neriješenih zadataka. Pročitajte nekoliko savjeta o tome kako ostati produktivni na poslovnom putu.

  • Novinski članak

Pet popularnih ljetnih poslova, nekad i sad

Sezonski poslovi dobra su prilika za stjecanje iskustva, zaradu i putovanja, što ih čini savršeno prikladnima za mlade ljude. Nastavite čitati i saznajte kako su se sezonski poslovi promijenili u odnosu na razdoblje prije 10 godina.

  • Novinski članak

Zašto biste se u postupku zapošljavanja trebali koristiti danima virtualne procjene?

Na danima procjene kandidati za posao mogu pokazatii mnoge vještine koje nije moguće pokazati na tradicionalnim razgovorima za posao. Osim toga, s događajima uz fizičku prisutnost povezuju se određene poteškoće koje se mogu izbjeći na danima virtualne procjene. Zapravo, dani virtualne procjene imaju brojne prednosti.

Budući događaji