Skip to main content
European Commission logo
EURES
News article8 april 2020European Labour Authority, Directorate-General for Employment, Social Affairs and Inclusion

COVID-19

På et tidspunkt da covid-19 rammer hele EU, EU-kommisjonen koordinerer et felles europeisk svar på covid-19-utbruddet for å styrke de offentlige helsesektorene våre og dempe den samfunnsøkonomiske effekten i EU.

COVID-19

På et tidspunkt da covid-19 rammer hele EU, EU-kommisjonen koordinerer et felles europeisk svar på covid-19-utbruddet for å styrke de offentlige helsesektorene våre og dempe den samfunnsøkonomiske effekten i EU. Vi mobiliserer alle midler som står til vår disposisjon for å hjelpe medlemsstatene i EU med å koordinere sine nasjonale tiltak. Gå hit for å se alle de siste covid-19-nyhetene fra Kommisjonen.

Det gjøres sterke tiltak for å begrense spredningen. Kommisjonen er klar over virkningen av å stenge grensene på den frie bevegelsen for arbeidstakerne, og spesielt for dem som regelmessig pendler til et annet EU-land for å arbeide. Derfor har Kommisjonen gitt ut nye praktiske råd for å sørge for at mobile arbeidstakere innenfor EU, spesielt de som arbeider i kritiske yrker for å bekjempe koronavirus-pandemien, kan nå arbeidsplassene sine. Du finner mer informasjon her.

Vi håper du holder deg trygg og frisk.

Nærmere opplysninger

Relaterte seksjon(er)
Hjelp & supportLeve- og arbeidsvilkår

Ansvarsfraskrivelse

Artiklene er ment å gi brukere av EURES-portalen informasjon om aktuelle emner og trender og stimulere til diskusjon og debatt. Innholdet deres gjenspeiler ikke nødvendigvis synet til European Labour Authority (ELA) eller EU-kommisjonen. EURES og ELA støtter heller ikke tredjeparts nettsteder nevnt ovenfor.