Skip to main content
EURES
Știre20 septembrie 2017Autoritatea Europeană a Muncii, Direcția Generală Ocuparea Forței de Muncă, Afaceri Sociale și Incluziune

Sunteți în căutarea aventurii vieții voastre? Laponia vă așteaptă!

Căutați un nou loc de muncă, dar nu orice loc de muncă? Poate că visați la un post unde să aveți parte de acțiune și aventură? Vă doriți un loc de muncă puțin mai diferit sau chiar unic? Dacă descrierea vi se potrivește, atunci citiți mai departe!

Are you looking for the adventure of a lifetime? Lapland is calling!
Work in Lapland - YouTube

EURES Finlanda speră să atragă atenția persoanelor în căutarea unui loc de muncă interesate de sectorul turismului și le invită să participe la Ziua europeană online a locurilor de muncă, ce va avea loc la 27 septembrie.

Evenimentul de recrutare, intitulat „Work in Lapland- Welcome to Finland” (Locuri de muncă în Laponia - Bine ați venit în Finlanda) urmărește să pună în legătură persoanele în căutarea unui loc de muncă din întreaga Europă cu angajatorii din sectorul turismului, cel hotelier și cel al alimentației publice din Finlanda.

Există oare o diferență atât de mare între a lucra într-un hotel din Laponia și a lucra într-un hotel local din zona dumneavoastră? Vă vom lăsa pe dumneavoastră să hotărâți acest lucru. Urmăriți videoclipul „Work in Lapland- Welcome to Finland” și convingeți-vă singuri.

Imagini cu cabane din lemn confortabile, peisaje acoperite de zăpadă și spectacolul uluitor al aurorei boreale... nu vă simțiți atrași încă?

Agentul EURES, Tuija Pahnila, speră că da: „Scopul videoclipului a fost de a prezenta eliberarea și salvarea de lumea aglomerată și de zgomotul provocat de traficul rutier. Ne-am dorit ca cei care vizionează videoclipul să simtă atmosfera nordică și să le oferim motive pentru vise de o viață.”

Laponia este cea mai nordică regiune din Finlanda și, pe lângă priveliștile care îți taie respirația, se bucură și de o industrie a călătoriilor și turismului aflată în plină expansiune. Laponia are nevoie de o forță de muncă internațională uriașă în fiecare an, în special în sezonul de iarnă, dar nu numai, fiind posibile și perspective pe termen lung.

Se vede clar din videoclip că Laponia este un loc unic unde puteți lucra. Unde altundeva ați putea lucra pentru adevăratul Moș Crăciun sau unde altundeva ați putea fi ghid pe sania trasa de câini husky sau de reni? Alte posturi, care pot părea „normale” oriunde altundeva în lume, capătă un aer magic dată fiind amplasarea unică a Laponiei.

Evenimentul de recrutare online „Work in Lapland- Welcome to Finland” este prilejul perfect să vă depuneți candidatura pentru o varietate de posturi, să stați de vorbă cu angajatorii, să fiți intervievați și să faceți primul pas către o ocazie unică în viață. 

Puteți afla mai multe detalii despre Ziua europeană online a locurilor de muncă „Work in Lapland - Welcome to Finland” sau vă puteți înscrie la eveniment chiar aici! Moș Crăciun vă așteaptă...

 

Linkuri conexe:

Videoclipul „Work in Lapland”

Ziua europeană online a locurilor de muncă „Work in Lapland”

 

Mai multe informații:

Găsiți un consilier EURES

Condiții de viață și de muncă în țările participante la EURES

Baza de date cu locuri de muncă a EURES

Servicii EURES pentru angajatori

Calendarul evenimentelor EURES

Următoarele evenimente online

EURES pe Facebook

EURES pe Twitter

EURES pe LinkedIn

EURES pe Google+

Teme
Afaceri / AntreprenoriatZile ale locurilor de muncă/EvenimenteȘtiri despre piața muncii/știri despre mobilitateTendințe de recrutareRețelele de socializareTineret
Secțiuni aferente
Condiții de viață și de muncă
Sectorul
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Disclaimer

Articolele sunt menite să ofere utilizatorilor portalului EURES informații despre subiecte și tendințe actuale și să stimuleze discuțiile și dezbaterile. Conținutul acestora nu reflectă neapărat punctul de vedere al Autorității Europene a Muncii (ELA) sau al Comisiei Europene. În plus, EURES și ELA nu aprobă site-urile web ale terților menționate mai sus.