Skip to main content
Euroopan komission logo
EURES
Uutisartikkeli19 joulukuu 2017Euroopan työviranomainen, Työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto

7 Chrome-laajennusta, joita jokainen työntekijä tarvitsee

Sven Dahlin on kirjoittanut sähkökirjan tehokkuudesta Microsoft Excel-ohjelmassa ja pitänyt webinaareja. Hän työskentelee Tradera Rabattkoder -yrityksessä Ruotsissa. Koska hän on tutkinut tehokkuutta, häneltä kysyttiin, mitä Chrome-laajennuksia hän suosittelee työtehon lisäämiseksi.

7 Chrome extensions every worker bee needs
EURES

 

Liteshot

Jos sinun on otettava nopea kuvakaappaus joltain Chrome-välilehdeltä, tämä laajennus on sinua varten. Paina vain ”Ota kuvakaappaus” -painiketta ja valitse avautuvalla välilehdellä, mitä haluat jakaa tai tallentaa. Jos kyseessä on kuva, voit myös pyytää Googlea hakemaan samankaltaisia kuvia. Ennen jakamista tai tallentamista voit piirtää kuvakaappaukseen ja korostaa haluamiasi kohtia vastaanottajalle.

Momentum

Momentum tulee näkyviin joka kerta, kun avaat uuden välilehden Chrome-selaimessa. Se näyttää ajan, päivämäärän, sään ja pari muuta asiaa sekä, mikä tärkeintä, sinun tehtävälistasi. Kokoukset menevät kalenteriisi, mutta entäpä kaikki ne isot ja pienet tehtävät, joilla ei ole määrättyä aikaa? On helppoa nähdä, mihin on keskityttävä, ja on yhtä helppoa lisätä uusi tehtävälista. Kun tehtävä on valmis, poista se ja jatka seuraavaan.

Text Mode

Moni verkkosivusto tarjoaa valtavasti tietoa, minkä vuoksi voi olla vaikeaa keskittyä tekstiin. Text Mode on yksinkertainen laajennus, joka poistaa päällä ollessaan kaiken muun paitsi itse tekstin ja muuttaa kaiken mustavalkoiseksi. Laajennus sopii sinulle täydellisesti, jos sinun on käsiteltävä paljon tietoa lyhyessä ajassa.

LastPass

Kaikki ne salasanat... Kaikki ne sisäänkirjautumiset. On mahdotonta muistaa niitä kaikkia, ellet käytä samaa salasanaa joka kerta. Ja kuten tiedät, se ei todellakaan ole suositeltavaa. LastPass on palvelu, joka tallentaa salasanasi ja käyttäjätunnuksesi turvallisesti ”holviin”, ja pitää ne helposti sinun - ja vain sinun - saatavillasi.

All-in-One Messenger

Käyttääkö yritys, jossa työskentelet, useita viestintäohjelmia, kuten Skype, Slack tai WhatsApp? All-in-One Messenger kokoaa kaikki nuo ohjelmat yhteen ikkunaan, mikä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse hyppiä niiden välillä. Se säästää paljon aikaa!

Grammarly for Chrome

Grammarly on täydellinen laajennus ihmisille, joiden on kirjoitettava englanniksi. Tämä laajennus tarkistaa oikeinkirjoituksen ja kieliopin ja varmistaa, että viestejäsi on helppo lukea ja ne näyttävät ammattimaisilta. Se antaa sinun tehdä ilmaiseksi 400 tarkistusta kuukaudessa.

SimilarWeb

Tarvitseeko sinun tietää, kuinka paljon kävijöitä verkkosivustollasi on ollut kuuden viime kuukauden aikana? SimilarWeb-laajennus tekee juuri niin. Se antaa sinulle samalla muitakin tietoja, kuten sen, mistä maista vierailijat ovat olleet tai ovatko he tulleet sosiaalisen median, hakukoneiden vai linkkien kautta. Se ei koskaan ole 100-prosenttisen tarkka, mutta antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, olisiko sinun aiheellista esimerkiksi tehdä yhteistyötä tietyn vaikuttajan kanssa.

Haluatko tietää lisää siitä, miten saat irti kaiken hyödyn työpäivästäsi? Sinun on ehdottomasti luettava uusi artikkeli: Viisi vinkkiä työskentelyn tehostamiseen.

 

Linkkejä

Liteshot

Momentum

Text Mode

LastPass

All-in-One Messenger

Grammarly for Chrome

SimilarWeb

Tradera Rabattkoder

Chrome Extensions

 

Lisätietoja:

Euroopan työpaikkapäivät

Drop’pin@EURES

Etsi EURES-neuvojaa

Elin- ja työolot EURES-maissa

EURESin työpaikkatietokanta

EURES-palvelut työnantajille

EURESin tapahtumakalenteri

Tulevat online-tapahtumat

EURES Facebookissa

EURES Twitterissä

EURES LinkedInissä

 

Aiheet
Vinkkejä
Aiheeseen liittyvä(t) osio(t)
Asuminen ja työskentely
Sektori
Accomodation and food service activitiesActivities of extraterritorial organisations and bodiesActivities of households as employers, undifferentiated goods- and servicesAdministrative and support service activitiesAgriculture, forestry and fishingArts, entertainment and recreationConstructionEducationElectricity, gas, steam and air conditioning supplyFinancial and insurance activitiesHuman health and social work activitiesInformation and communicationManufacturingMining and quarryingOther service activitiesProfessional, scientific and technical activitiesPublic administration and defence; compulsory social securityReal estate activitiesTransportation and storageWater supply, sewerage, waste management and remediation activitiesWholesale and retail trade; repair of motor vehicles and motorcycles

Vastuuvapauslauseke

Artikkelien tarkoituksena on tarjota EURES-portaalin käyttäjille tietoa ajankohtaisista aiheista ja suuntauksista sekä herättää keskustelua ja keskustelua. Niiden sisältö ei välttämättä vastaa Euroopan työviranomaisen (ELA) tai Euroopan komission näkemystä. Lisäksi EURES ja ELA eivät tue edellä mainittuja kolmansien osapuolien verkkosivustoja.